Κεντρική Elite League Ιωνικός Νίκαιας: “Γύρισε” τον διακόπτη και τρομάζει!

Ιωνικός Νίκαιας: “Γύρισε” τον διακόπτη και τρομάζει!

ionikos nikaias

Ο Ιωνικός Νίκαιας δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, αλλά οι αλλαγές που έγιναν “ξύπνησαν το θηρίο” και πλέον “τρομοκρατεί” τους αντιπάλους του. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, πήρε δραστικές αποφάσεις, κατάφερε να γυρίσει τον διακόπτη και πλέον ο Ιωνικός δείχνει ανίκητος!

Η ομάδα της Νίκαιας το καλοκαίρι δημιούργησε ένα ισχυρό ρόστερ και στόχος της ήταν να πάει καλά στο Κύπελλο Ελλάδος και να πάρει “αήττητη” την πρώτη θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία και την άνοδο στην Basket League. Τα πράγματα “στράβωσαν” νωρίς με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ιπποκράτη Κω, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η ήττα από τον Ερμή Αγιάς, η οποία έφερε αλλαγές στην ομάδα.

nikos vetoulas

Ο Βαγγέλης Τσάπας έβλεπε ότι έπρεπε να πάρει δραστικές αποφάσεις για να “ξυπνήσει” τον Ιωνικό και από ότι φαίνεται τα κατάφερε. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έφερε στον πάγκο τον Νίκο Βετούλα και η αλλαγή αυτή φαίνεται ότι άλλαξε το τσιπάκι. Με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο η ομάδα της Νίκαιας μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, στις οποίες πέτυχε πάνω από 100 πόντους (102-70 τον Κόροιβο και 114-64 τον Ιπποκράτη Κω).

ionikos nikaias loukas maurokefalidis

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού δεν σταμάτησε, όμως, στην πρόσληψη του Νίκου Βετούλα. Ο Βαγγέλης Τσάπας πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, καθώς έφερε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Έλληνας φόργουορντ, μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα, αλλά και μόνο η έλευση του έδωσε άλλο “αέρα” στην ομάδα και η συνέχεια αναμένεται ακόμη καλύτερη για τον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός Νίκαιας φαίνεται ότι άφησε πίσω του όσα έγιναν στο ξεκίνημα της χρονιάς και πλέον “τρομάζει” τους αντιπάλους του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…