Κεντρική Elite League Ιωνικός Νικαίας: Φόβος και τρόμος το κλειστό του Πλάτωνα! Πέφτουν…. 100αρες

Ιωνικός Νικαίας: Φόβος και τρόμος το κλειστό του Πλάτωνα! Πέφτουν…. 100αρες

ionikos nikaias

Χριστούγεννα στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 θα κάνει ο Ιωνικός Νικαίας, μετά τη νέα σαρωτική εμφάνιση κόντρα στον Αμύντα και την ήττα του Ηρακλή από τον Ερμή Αγιάς, για την 11η αγωνιστική. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα πήρε την τελική της μορφή με τον ερχομό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και πλέον σκορπάει “φόβο και τρόμο” στο πέρασμα της, σπάζοντας τα ρεκόρ.

Οι Νικαιώτες έχουν τέσσερις σερί 100αρες (σ.σ. κόντρα σε Χαρίλαο Τρικούπη, Κόροιβο, Ιπποκράτη κι Αμύντα) στο κλειστό του Πλάτωνα, με τον Ιωνικό να δημιουργεί νέο ρεκόρ πόντων και διαφοράς στην ιστορία του συλλόγου σε επίπεδο Α2, ύστερα από το εκκωφαντικό 119-66 επί του Αμύντα.

Το +53 αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διαφορές που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α2. Η μεγαλύτερη είναι το +63 (62-125) που είχε νικήσει το Πέραμα την ΑΕΚ Άργους τη σεζόν 2011-12.

Ο στόχος της ομάδας του Νίκου Βετούλα είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2 και να ανέβει στη Basket League. Οι Νικαιώτες επιθυμούν, πάντως, να σπάσουν και το ρεκόρ του Φάρου Κερατσινίου, ο οποίος είχε ρίξει εννέα 100ρες στη σεζόν 2016-17. Για την ώρα, ο Ιωνικός έχει τέσσερις, μένουν δηλαδή άλλες έξι. Με τον τρόπο που αγωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα της Νίκαιας, δεν αποκλείεται να καταφέρει κι αυτό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…