Κεντρική Ψαγμένα Η… ψυχοπνευματική συγκέντρωση

Η… ψυχοπνευματική συγκέντρωση

aggelou iremos

Οι αποτυχίες συνεχίζονται… ακάθεκτα -που έλεγε κι ο Ανέστης Πεταλίδης– για τον μπασκετικό Άρη, αλλά αυτό που συμβαίνει σήμερα, σε παλαιότερες εποχές δεν θα υπήρχαν μόνο λαϊκά δικαστήρια, αλλά απολύσεις και διακοπές συμβολαίων έως και των… τσιμέντων.

Ο κόουτς του Άρη για μία ακόμη φορά, προσπάθησε να πείσει… ποιον, ή ποιους άραγε; Το βέβαιο είναι ότι δεν καταφέρνει να πείσει πλέον ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι σκληρό ναι, αλλά σκληρό το κάνει ο ίδιος ο κόουτς των «κιτρίνων». Χθες επέλεξε μία άλλη εξήγηση, για να αναλύσει τα ίδια της νέας ήττας της ομάδας του. Ποια ήταν αυτή; Η ψυχοπνευματική συγκέντρωση. Δεν το καταλάβατε;

Σας μεταφέρω τα λόγια του: «Οι διορθωτικές κινήσεις είναι θέμα ψυχοπνευματικής συγκέντρωσης. Ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα κι αυτό προσπαθούμε να το αντιστρέψουμε και να το κάνουμε πλεονέκτημα, να παίζει ο ένας για τον άλλον».

Ας με συγχωρήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου, που ειλικρινά τον εκτιμώ πολύ, αλλά μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, έδειξε πως βρίσκεται πλέον σε σύγχυση κι είναι εγκλωβισμένος στο αγωνιστικό δημιούργημα, που ο ίδιος επινόησε.

Είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου: «Στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου πήραμε όλες τις λάθος αποφάσεις, βάλαμε μόλις 6 πόντους και στο τέταρτο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε με μεγάλα σουτ να επιστρέψουμε. Στους 7 πόντους είχαμε έξι λάθος αποφάσεις. Η διάρκεια για μας είναι το ζητούμενο, στη σειρά των αγώνων που έρχεται πρέπει να το προσέξουμε, διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα».

Προσέξτε αυτό: «Διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα» τόνισε. Δηλαδή, μέχρι τώρα ο ίδιος δεν ήθελε αποτελέσματα; Απίστευτο! Ίσως να επηρεάστηκε κι από τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Άρη, αλλά η αγωνιστική εικόνα για την οποία ο ίδιος είναι ο δημιουργός και ο υπεύθυνος είναι τραγική.

Δεν γνωρίζω -ειλικρινά- εάν (όπως λέγεται) η διοίκηση του Άρη θέτει ήδη θέμα προπονητή, αλλά η εικόνα και πολύ περισσότερο οι δηλώσεις του προπονητή όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά σε οδηγούν στην κατάθλιψη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περικλής Στέλλας
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής

Να ρεφάρουμε στα επόμενα. Το πανόραμα και η βαθμολογία. Καλομάθαμε την προηγούμενη «διαβολ…