Κεντρική Ψαγμένα Η… ψυχοπνευματική συγκέντρωση

Η… ψυχοπνευματική συγκέντρωση

aggelou iremos

Οι αποτυχίες συνεχίζονται… ακάθεκτα -που έλεγε κι ο Ανέστης Πεταλίδης– για τον μπασκετικό Άρη, αλλά αυτό που συμβαίνει σήμερα, σε παλαιότερες εποχές δεν θα υπήρχαν μόνο λαϊκά δικαστήρια, αλλά απολύσεις και διακοπές συμβολαίων έως και των… τσιμέντων.

Ο κόουτς του Άρη για μία ακόμη φορά, προσπάθησε να πείσει… ποιον, ή ποιους άραγε; Το βέβαιο είναι ότι δεν καταφέρνει να πείσει πλέον ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι σκληρό ναι, αλλά σκληρό το κάνει ο ίδιος ο κόουτς των «κιτρίνων». Χθες επέλεξε μία άλλη εξήγηση, για να αναλύσει τα ίδια της νέας ήττας της ομάδας του. Ποια ήταν αυτή; Η ψυχοπνευματική συγκέντρωση. Δεν το καταλάβατε;

Σας μεταφέρω τα λόγια του: «Οι διορθωτικές κινήσεις είναι θέμα ψυχοπνευματικής συγκέντρωσης. Ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα κι αυτό προσπαθούμε να το αντιστρέψουμε και να το κάνουμε πλεονέκτημα, να παίζει ο ένας για τον άλλον».

Ας με συγχωρήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου, που ειλικρινά τον εκτιμώ πολύ, αλλά μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, έδειξε πως βρίσκεται πλέον σε σύγχυση κι είναι εγκλωβισμένος στο αγωνιστικό δημιούργημα, που ο ίδιος επινόησε.

Είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου: «Στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου πήραμε όλες τις λάθος αποφάσεις, βάλαμε μόλις 6 πόντους και στο τέταρτο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε με μεγάλα σουτ να επιστρέψουμε. Στους 7 πόντους είχαμε έξι λάθος αποφάσεις. Η διάρκεια για μας είναι το ζητούμενο, στη σειρά των αγώνων που έρχεται πρέπει να το προσέξουμε, διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα».

Προσέξτε αυτό: «Διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα» τόνισε. Δηλαδή, μέχρι τώρα ο ίδιος δεν ήθελε αποτελέσματα; Απίστευτο! Ίσως να επηρεάστηκε κι από τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Άρη, αλλά η αγωνιστική εικόνα για την οποία ο ίδιος είναι ο δημιουργός και ο υπεύθυνος είναι τραγική.

Δεν γνωρίζω -ειλικρινά- εάν (όπως λέγεται) η διοίκηση του Άρη θέτει ήδη θέμα προπονητή, αλλά η εικόνα και πολύ περισσότερο οι δηλώσεις του προπονητή όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά σε οδηγούν στην κατάθλιψη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περικλής Στέλλας
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…