Κεντρική NBA Η ψηφοφορία για το All-Star Game ξεκίνησε!
NBA

Η ψηφοφορία για το All-Star Game ξεκίνησε!

nba all star game 2019

Το All-Star Game του NBA για το 2019 απέχει 54 ημέρες μέχρι το τζάμπολ του (17 Φεβρουαρίου), με τη Σάρλοτ να διοργανώνει το πιο λαμπερό μπασκετικό “συναπάντημα” στον πλανήτη, όσον αφορά την τρέχουσα σεζόν. Το κοινό του NBA, όμως, θα μπορεί από σήμερα να αποφασίσει το ποιους “αστέρες” θα ήθελε να παρακολουθήσει στο παιχνίδι των κορυφαίων!

Συγκεκριμένα, η επίσημη αρχή του NBA ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκινάει η ψηφοφορία του κόσμου για το επικείμενο All-Star Game! Επίσης, στην ανακοίνωση περιέχονται κι ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες και παράμετροι της διαδικασίας, καθώς και το πιο βασικό: Τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι φανς να στηρίξουν τους αγαπημένους τους παίκτες.

Τα απανωτά hashatags που κατέκλυσαν το Διαδίκτυο στις δύο προηγούμενες διαδικασίες δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά. Πλέον, το Google είναι αυτό που θα αναλάβει κυρίαρχο ρόλο, όντας μάλιστα ο νέος, μέγας χορηγός του All-Star Game μετά από την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά οι τρόποι ψηφοφορίας για το All-Star Game του 2019

  • Μέσω του NBA.com/vote, ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει 2 ολόκληρα ρόστερ ανά 24 ώρες (2 κοντούς και 3 ψηλούς ανά περιφέρεια στη βασική πεντάδα).
  • Μέσω της επίσημης εφαρμογής του NBA (NBA App), όπου οι φανς μπορούν επίσης να ψηφίζουν 2 ρόστερ ανά 24 ώρες.
  • Μέσω του Google, γράφοντας στην μπάρα αναζήτησης το όνομα του παίκτη ή της ομάδας αλλά και τις φράσεις “NBA Vote” και “NBA All-Star Vote”. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει 10 ξεχωριστούς παίκτες την ημέρα.
  • Μέσω του Google Assistant, όπου θα πρέπει να ειπωθεί η φράση “Google, talk to ΝΒΑ All-Star”. Ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίσει 10 διαφορετικούς παίκτες την ημέρα.

Η ψηφοφορία άνοιξε σήμερα και θα κλείσει στις 21 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ψήφοι θα μετρήσουν διπλά στις 3 Ιανουαρίου, στις 4 Ιανουαρίου, στις 10 Ιανουαρίου, στις 11 Ιανουαρίου, καθώς και την τελευταία ημέρα, στις 21 Ιανουαρίου. Αυτές θα είναι οι λεγόμενες “2-for-1 days”.

Το Ντραφτ του φετινού All-Star Game θα διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το TNT, έπειτα από λαϊκή απαίτηση του κοινού. Στο Ντραφτ, οι δύο αρχηγοί, δηλαδή ο πρώτος σε ψήφους από Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια αντίστοιχα, θα διαμορφώσουν τα δύο ρόστερ, άσχετα από το αν οι παίκτες ανήκουν στη Δύση ή την Ανατολή. Οι αναπληρωματικοί του All-Star Game, οι οποίοι θα επιλεχθούν από τους προπονητές, θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι ψήφοι του κοινού, όσον αφορά τις βασικές πεντάδες, θα επηρεάσουν την ψηφοφορία κατά 50%. Το υπόλοιπο 50% θα μοιραστεί ανάμεσα στους ίδιους τους παίκτες αλλά και τους εκπροσώπους των media.

Πηγή: http://pr.nba.com/nba-all-star-voting-2019/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…