Κεντρική Elite League Η αύρα του Κάντιτς, ο καλός Ελευθεριάδης και το σπάσιμο του σερί!

Η αύρα του Κάντιτς, ο καλός Ελευθεριάδης και το σπάσιμο του σερί!

Τα συναισθήματα τον τελευταίο καιρό ήταν περίεργα στο Πευκοχώρι  και οι Χαλκιδικιώτες ήθελαν μια καλή εμφάνιση με νίκη κόντρα στον Αμύντα.
Η έλευση του Κάντιτς φυσικά ήρθε να καλύψει και το κενό του Μανούσου, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να έχει σύντομα ενεργή συμμετοχή στα πεπραγμένα της ομάδας.Ο Μελετιάδης και οι παίκτες πέτυχαν μια σπουδαία νίκη και κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο του Αμύνα, ο οποίος μετρούσε 6 σερί επιτυχίες. Αλλωστε, αυτό που έχει σημασία για την Ευρώπη Πευκοχωρίου είναι να είναι έτοιμο και στα επόμενα παιχνίδια.
Φυσικά, η σπουδαία παρουσία του Ελευθεριάδη δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, κάνοντας ίσως την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Αυτό σημαίνει πως και με την έλευση του Κάντιτς ο Μελετιάδης αποκτάει μια γεμάτη φαρέτρα και φυσικά είναι έτοιμος να διεκδικήσει ο νεοφώτιστος σύλλογος ακόμη περισσότερες λύσεις. Θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Κάντιτς σε σχέση με τον χρόνο παρουσίας που είχε προσαρμόστηκε άμεσα και βοήθησε σε καίρια σημεία. Μένει να φανεί πότε ο Μανούσος πότε θα είναι έτοιμος, ενώ και ο Βελισσαρίου ήταν πολύτιμος.

Γενικά, υπάρχει ικανοποίηση στο Πευκοχώρι για την παρουσία των περισσότερων παικτών,οπότε σκοπός είναι το “τρία στα τρία” μέχρι τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74 (vid)

Ο Ολυμπιακός τής ανατροπής, ο Γκος που… ψάχναμε. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Ο Ολυμπιακός έφε…