Κεντρική Basket League Άρης Η άφιξη του Γουλιέλμου και η… γεμάτη ατζέντα

Η άφιξη του Γουλιέλμου και η… γεμάτη ατζέντα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Πέμπτη ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Κατά το διάστημα της παρουσίας του στην πόλη εκτός του ότι θα παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ, θα συζητήσει διάφορα θέματα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Φυσικά το τηλεοπτικό είναι από τα ζητήματα που “καίει”, με τον Άρη να μην έχει “βάλει” την υπογραφή του σε ό,τι αφορά την νέα τηλεοπτική σύμβαση. Η θέση των “κιτρίνων” είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, αν δεν ικανοποιηθεί ο Άρης βάσει του τεράστιου brand name που διαθέτει και της εμπορικότητάς του.

Με την άφιξη του Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη, θα συζητηθούν κι άλλα θέματα οικονομικού χαρακτήρα… Μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα ενημερώσει για ζητήματα που αφορούν χορηγίες και για σχετικές επαφές που έχουν γίνει ενώ θα απασχολήσει και το τι μέλλει γενέσθαι με το Μουσείο του Άρη αναφορικά με το ποια θα είναι η σύνθεση των ανθρώπων που θα το “τρέχουν” στο εξής.

Γενικώς υπάρχει “πλούσια” ατζέντα θεμάτων που θα “πέσουν” στο τραπέζι και αφορούν την καθημερινότητα του συλλόγου και την σωστή λειτουργία του, με την ΚΑΕ να κάνει τεράστια προσπάθεια σε όλους τους τομείς, παρά τα “αγκάθια” που εμφανίζονται συχνά, είτε αυτά αφορούν τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, είτε την στάση που διατηρούν αρμόδιοι φορείς (π.χ. ΕΣΑΚΕ) απέναντι στον σύλλογο προκαλώντας… εκνευρισμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λαύριο: Επιστροφή στο Μεξικό για τον Ανοσίκε

Ο Ανοσίκε φαίνεται πως θεωρεί το Μεξικό, κάτι σαν την μπασκετική του Ιθάκη, αφού ο 30χρονο…