Κεντρική Elite League H Κρεμλίδου, ο Κούκσικς και το μέταλλο νικητή του Ερμή Αγιάς

H Κρεμλίδου, ο Κούκσικς και το μέταλλο νικητή του Ερμή Αγιάς

ermisira

Στον Ερμή Αγιάς η νίκη επί του Ηρακλή έφερε πολλά χαμόγελα σε μια αναμέτρηση που είχε πολλές και ιδιαίτερες στιγμές.

Οι νίκες επί του Ηρακλή και του Ιωνικού Νικαίας ήρθε να επιβεβαιώσει και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. «Η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή και η νίκη κόντρα στον Ηρακλή ήρθε να επιβεβαιώσει πως τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατό. Μας έκαναν περήφανους», τόνισε στο ebasket.gr ο Αρης Αργυρούλης.

1000 άτομα και από τις δυο ομάδες, ακαδημίες τόσο του Ερμή, όσο και του Ηρακλή, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η παρουσία της Ελένης Κρεμλίδου σίγουρα ομόρφυνε την αναμέτρηση, ενώ οι παίκτες το τεχνικό τιμ και η διοίκηση πανηγύρισαν με τον δικός τους τρόπο την επιτυχία σε μια αναμέτρηση που είχε σκορ και θέαμα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σκαραφίγκας έδωσε μια ημέρα παραπάνω ρεπό στους παίκτες και η ομάδα θα επιστρέψει την Παρασκευή στις προπονήσεις.

Φυσικά, στο κλειστό της Νεάπολης έγινε μια γιορτή για τα δεδομένα του Ερμή Αγιάς, που κλείνει τη χρονιά στην 3η θέση και βάζει πλώρη για τα πλέι οφ, αρχικά. Αυτό όμως που κρατούν σαν πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το αήττητο της έδρας.

Και φυσικά το γεγονός η διοίκηση του Ερμή βράβευσε τον Βασίλη Αγγελακόπουλο,δείχνει και ένα ποιο ευαίσθητο πρόσωπο που έχει ο θεσσαλικός σύλλογος.

Επίσης, ο Κούκσικς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αν συνεχίσει έτσι βάζει πλώρη για μια πολύ καλή μεταγραφή τη νέα χρονιά.

Με λίγα λόγια, στον Ερμή Αγιάς του Κόμματου και όχι μόνο ζουν το όνειρό τους και έχουν κάθε λόγο να θεωρούν πως εκπροσωπούν τη Λάρισα με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο ελληνικό μπάσκετ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…