Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκριγκόνις: “Έχουμε 12 παίκτες όπως λέει ο κόουτς”

Γκριγκόνις: “Έχουμε 12 παίκτες όπως λέει ο κόουτς”

marius grigonis zalgiris kaunas eb18

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν καθοριστικός στην νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας επί του Ολυμπιακού για την Euroleague, καθώς έκανε ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση με τους 19 πόντους που σημείωσε με 5/6 τρίποντα και ¾ τρίποντα.

Μέτα το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε ο παίκτης του Λιθουανικού συλλόγου, στάθηκε στην προσφορά και των 12 παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις:

“Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και τώρα είμαστε στο σωστό δρόμο», τόνισε ο Γκριγκόνις για να προσθέσει: «Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά βγήκαμε μπροστά στη συνέχεια και ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς. Όπως μας λέει κάθε μέρα ο προπονητής μας η ομάδα αυτή έχει 12 παίκτες και τη μία μέρα θα βγει μπροστά ο ένας, την άλλη ο άλλος. Ήταν η δική μου μέρα και απλά χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου”.

“Ο Νέιτ Ουόλτερς στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του στο δεύτερο ημιχρονο αμυντικά: “Παίξαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο. Τους σταματήσαμε, πήγαμε καλύτερα και στην επίθεση και άλλαξε η εικόνα. Παίξαμε πολύ πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και όταν το κάνουμε αυτό καλά πράγματα συμβαίνουν. Βοήθηκε και ο κόσμος. Ήταν εξαιρετικός. Είναι πρααγματικά πολύ καλό να νικάς στο σπίτι σου.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…