Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν: “Να αποχαιρετήσουμε το 2018 με νίκη και χαμόγελα”

Γκρίφιν: “Να αποχαιρετήσουμε το 2018 με νίκη και χαμόγελα”

malkolm griffin aek

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο παίκτης της ΑΕΚ στάθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θέλει την νίκη για να κλείσει το 2018 με χαμόγελα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σας.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε όλοι στην ομάδα να διαχειριστούμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Νομίζω πως το διήμερο ρεπό που είχαμε αμέσως μετά την αναμέτρηση λειτούργησε πολύ θετικά και επιστρέψαμε στις προπονήσεις ακόμα πιο αποφασισμένοι.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, στον τελευταίο αγώνα γι’ αυτή τη χρονιά. Ο Πανιώνιος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή της περιόδου. Το απέδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα έρθει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο να μας προκαλέσει ζημιές.

Εμείς χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε αποχαιρετήσουμε το 2018 με χαμόγελα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…