Κεντρική Διεθνή Γκος: “Το ζητούμενο είναι να νικάμε”

Γκος: “Το ζητούμενο είναι να νικάμε”

goss 1

Σε δηλώσεις που έκανε ο Φιλ Γκος, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βενέτσια, στάθηκε στην σημασία του θετικού αποτελέσματος, ενώ δεν έδειξε να ανησυχεί και ιδιαίτερα που η ομάδα του δεν κάλυψε την διάφορα του πρώτου παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φιλ Γκος:

“Χαίρομαι που νικήσαμε. Το είπα ότι το πιο σημαντικό ήταν αυτό. Βάλαμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση”, είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την παρουσία του στο παρκέ σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο: “Είναι θέμα του προπονητή. Οταν θέλει να παίζω 20 ή 40 λεπτά, το κάνω. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι ζητάει. Δουλεύω όλο τον χρόνο και σωματικά για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε ότι απαιτούν οι αγώνες. Το ζητούμενο είναι να νικάμε”.

Για τη Βενέτσια: “Ήταν ωραίο που είδα παλιούς συμπαίκτες, αλλά όταν μπαίνω στο παρκέ δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντι μου, θέλω μόνο τη νίκη. Τώρα μπορώ να πάω να τους χαιρετίσω! Είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένας σπουδαίος οργανισμός. Όσο ήμουν εκεί δεν είχα παράπονα”.

Για την κρισιμότητα του αγώνα: “Ήταν σημαντικός, αλλά δεν φτάσαμε στο… money time. Τώρα που μεγάλωσα και χρησιμοποιώ περισσότερο το μυαλό μου, το παιχνίδι έγινε ευκολότερο για μένα. Μακάρι να το έκανα νωρίτερα”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα: “Δεν μελαγχολώ. Η νίκη έχει σημασία. Αρχίσαμε από το 0-3 και είμαστε στο 5-3. Αυτό δειχνει τη δουλειά των προπονητών και τη δική μας. Όσο κάνουμε αυτά τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις, θα είμαστε καλά. Ας μην είμαστε… άπληστοι. Θα πρέπει όμως να μείνουμε ταπεινοί για τα επόμενα παιχνίδια για να μην σπαταλήσουμε τις δύο νίκες με την Τενερίφη και τη Βενέτσια”.

Αναφέρθηκε και στη βοήθεια του κόσμου: “Ο κόσμος θέλει να μας βλέπει να παίζουμε με καρδιά για να αντιπροσωπεύουμε τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι εκτιμούν την προσπάθεια μας. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές αλλά θα πρέπει να συνεχίζουμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…