Κεντρική Διεθνή Γιασικεβίτσιους: “Να κάνουμε τη ζωή των βασικών παικτών του Ολυμπιακού δύσκολη”

Γιασικεβίτσιους: “Να κάνουμε τη ζωή των βασικών παικτών του Ολυμπιακού δύσκολη”

saras zalgiris

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το αυριανό (6/12) παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

“Αντιμετωπίζουμε μια σκληρή ομάδα που έχει την νοοτροπία του πρωταθλητή. Πρέπει να ματσάρουμε την σκληράδα τους και το πάθος τους για το παιχνίδι. Δεν είναι κάτι που μας λείπει, αλλά γίνεται “πρέπει” όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή των βασικών παικτών του Ολυμπιακού δύσκολη. Θα μας πληγώσουν σίγουρα, αλλά πρέπει να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη. Πιστεύω ακόμη πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού βασίζεται στον Σπανούλη και στον Πρίντεζη. Οι άλλοι παίκτες παίζουν γι’ αυτούς. Αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε και τους άλλους παίκτες.

Ο ΛεΝτέι μπορεί να φτάσει εύκολα στο καλάθι, να βγει στον αιφνιδιασμό και η ενέργειά του βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει 12 σουτέρ και ο Στρέλνιεκς βρίσκει και πάλι τα πατήματά του. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Για το αν έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι: “Δύσκολο να πω πραγματικά… Πιστεύω πως είναι λίγο πιο γρήγοροι. Ο Γκος και ο ΛεΝτέι τους έκαναν γρηγορότερους. Άλλαξε λίγο και ο τρόπος παιχνιδιού τους. Αλλά τα βασικά πράγματα παραμένουν τα ίδια: Ο Πρίντεζης στο low post, ο Σπανούλης στο pick n roll. Είναι μια ομάδα πρωταθλητών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…