Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιανκούνας: “Δεν μπορώ να παίξω στο 100%, όμως πιστεύω ότι θα αγωνιστώ”

Γιανκούνας: “Δεν μπορώ να παίξω στο 100%, όμως πιστεύω ότι θα αγωνιστώ”

jankunas

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου έκανε ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο παόυερ φόργουορντ της Ζαλγκίρις φάνηκε αισιόδοξος πως θα αγωνιστεί ακόμη και αν δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ τόνισε πως είναι μια δύσκολη αποστολή το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι επιστρέφω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ένιωσα καλά στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να παίξω στο 100%, όμως πιστεύω ότι θα αγωνιστώ έστω και λίγο και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Καθώς οι διαθέσιμες λύσεις περιορίστηκαν, οι περισσότερο ποιοτικοί μας παίκτες ανέβασαν στροφές και απέδωσαν πολύ καλά σε ότι τους ζητήθηκε. Ο Μπράντον διαρκώς παίζει πολύ καλά. Ο Αρτάνας ξεκίνησε να παίζει εξίσου πολύ καλά και να περνά περισσότερο χρόνο στο παρκέ, πριν τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες που ακολούθησαν. Όλοι δούλεψαν εξαιρετικά.

Όπως είπε ο προπονητής μας για τον αγώνα στο Μόναχο, όλοι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την άμυνά τους ανάλογα τον αντίπαλο. Η Μπάγερν παίζει πολύ σκληρά και δυνατά σε όλους τους αγώνες της. Πραγματικά, δεν παραδίδεται ή χαρίζεται στον αντίπαλό της. Πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτά που μας ζητά ο προπονητής. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αποστολή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…