Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Γερονίκος: “Δείξαμε την πραγματική μας δυναμική, να κλείσουμε ιδανικά το 2018”

Γερονίκος: “Δείξαμε την πραγματική μας δυναμική, να κλείσουμε ιδανικά το 2018”

panagiotis geronikos apollon smyrnis

Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και πανηγυρίζει τη μία νίκη πίσω από την άλλη. Μπροστά του τώρα έχει το εμπόδιο του Πολυνίκη, με τον Παναγιώτη Γερονίκο να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη για να κλείσει ιδανικά το 2018.

Αναλυτικά:

“Δείξαμε επιτέλους την πραγματική μας δυναμική και πια αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ωστόσο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, έχουμε βρει “χημεία” και πλέον η ποιότητα που δεδομένα διαθέτουμε ως ομάδα “βγαίνει” και στο παρκέ. Απόδειξη οι συνεχόμενες νίκες μας τις τελευταίες Αγωνιστικές. Φυσικά, γνωρίζουμε καλά ότι μπορούμε και ακόμη καλύτερα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας.

Βέβαια, το αυριανό ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, που βγάζει τεράστια ενέργεια στο παιχνίδι της και ένα από τα “κλειδιά” αν θέλουμε να τα καταφέρουμε θα είναι να της “κόψουμε” το ρυθμό. Πιστεύω, όμως, ότι αν έχουμε την απόδοση των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε! Και μία νίκη στον αυριανό αγώνα, αφενός θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά (όπως είναι το πρωτάθλημα μία νίκη είναι ικανή να σε “εκτοξεύσει”, ενώ αντίστοιχα μία ήττα να σε βάλει σε περιπέτειες), αφετέρου θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα και δυναμικά το 2018 και τον Α’ Γύρο και να κεφαλαιοποιήσουμε με ιδανικό τρόπο το σερί μας, για να κάνουμε… ευτυχισμένες Γιορτές!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…