Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Έρικσον: “Δεν φεύγουν πολλοί με την νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού”

Έρικσον: “Δεν φεύγουν πολλοί με την νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού”

gran canaria

Δηλώσεις έκανε ο Μάρκους Έρικσον και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτη της Γκραν Κανάρια τόνισε πως δεν φεύγεις εύκολα με την νίκη από το ΣΕΦ, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θα είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι! Το να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.Δεν καταφέρνουν πολλές ομάδες να τον αντιμετωπίσουν και να φύγουν με τη νίκη από το γήπεδό τους. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς,ειδικά την δεδομένη στιγμή. Θα είναι το τέταρτο παιχνίδι μας σε λίγες μέρες. Και πάλι.. Θα πρέπει πρώτα να εστιάσουμε στην Μπασκόνια και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το κλειδί για το παιχνίδι με τους Βάσκους πιστεύω πως θα είναι να ανταποκριθούμε στη δύναμη και στις επαφές με τις οποίες παίζουν. Τους αντιμετωπίσαμε στην Βιτόρια πριν λίγες εβδομάδες για το ισπανικό πρωτάθλημα και έπαιξαν πολύ δυνατά, πολύ επιθετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Επίσης, αυτή τη φορά παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στο δικό μας κοινό. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…