Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Δίπλαρος: “Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Δίπλαρος: “Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ”

diplaros panionios 1

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έγραψε ο Νίκος Δίπλαρος. Ο παίκτης του Πανιωνίου τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην ανοδική πορεία των “κυανέρυθρων”.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Η εμφάνιση μας στον αγώνα με το Περιστέρι, έδειξε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία που θέλουμε να σταθεροποιήσουμε, ώστε να κερδίζουμε και τα θετικά αποτελέσματα που χρειαζόμαστε, εκτός από τις καλές εκτιμήσεις για την ανταγωνιστικότητα μας. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και θα υποδεχτούμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ που παίξαμε και πριν από 3 μήνες στο Κύπελλο, αλλά εκ τότε έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες και στοιχεία στο δικό μας παιχνίδι, αφού τότε ήμασταν ανέτοιμοι και με ελλείψεις. Είμαστε έτοιμοι και πλήρεις για να διεκδικήσουμε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες και ο προπονητής του, βρίσκεται για δεύτερο χρόνο στον πάγκο του που σημαίνει ότι καθοδηγεί με σιγουριά την ομάδα του.

Πιστεύω ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την νίκη σε κάθε φάση, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και αναλόγως με τη έκβαση του σκορ, δεν επιτρέπεται να απογοητευτούμε αν ο αντίπαλος μας δημιουργήσει διαφορά και να μην επαναπαυτούμε αν εμείς αποκτήσουμε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι λεπτομέρειες του αγώνα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, μια βολή που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…