Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Δίδυμο έτοιμο για όλα

Δίδυμο έτοιμο για όλα

Holargos3012182

Ο Χολαργός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στο Λαύριο την 11η αγωνιστική της Basket League και κοιτάζει πλέι οφ. Βλάντο Γιάνκοβιτς και Ντάνι Αγκμπελέζε έκαναν τα πάντα για την ομάδα των Βορείων προαστίων και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τους αριθμούς και τα ρεκόρ που προέκυψαν από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά το θέμα:

“Δύο παίκτες, ισάριθμα “double-double” και αθροιστικά 31 πόντοι και 23 ριμπάουντ ήταν ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του χθεσινού αγώνα του Χολαργού με το Λαύριο Aegean Cargo. Ντάνι Αγκμπελέσε και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκαναν ουσιαστικά τα πάντα για να φτάσει η ομάδα τους στην τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία της στο Πρωτάθλημα.

Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, έκρινε με ενέργειες του υπέρ του Χολαργού τα παιχνίδια με τον Ήφαιστο και τον Άρη. Κόντρα στο Λαύριο Aegean Cargo, ο Ντάνι Αγκμπελέσε έκανε την καλύτερη από τις 11 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League. Σημείωσε για πρώτη φορά “double-double” με 18 πόντους -ατομικό ρεκόρ- και 10 ριμπάουντ, για να φτάσει στους 28 βαθμούς στο ranking που είναι η κορυφαία επίδοση του. Είχε 21 στο ματς με τον Κολοσσό H Hotels.

Στους κορυφαίους του Χολαργού συγκαταλέγεται και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που έφτασε επίσης στο “double-double” με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τη δεύτερη επίδοση να συνιστά και φετινό, ατομικό ρεκόρ. Ήταν η δεύτερη φορά φέτος που ο διεθνής φόργουορντ έφτασε σε διψήφιες επιδόσεις σε δύο διαφορετικές κατηγορίες της στατιστικής μετά από εκείνη με το Ρέθυμνο Cretan Kings (10π, 10ρ.).

*Με τα δύο ριμπάουντ του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μιχάλης Καμπερίδης ξεπέρασε τα 100 στην Betshop Basket League.

Σε ομαδικό επίπεδο ο Χολαργός έφτασε σε τρία ρεκόρ περιόδου…

*Είχε 82 πόντους στην επίθεση, τέσσερις περισσότερους από την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

*Είχε 16 επιθετικά ριμπάουντ, ένα περισσότερο από τα παιχνίδια με τον Κολοσσό H Hotels και τον Προμηθέα.

*Είχε 46 συνολικά ριμπάουντ, τέσσερα περισσότερα από τα παιχνίδια με τον Κολοσσό H Hotels, τον Προμηθέα και τον Ήφαιστο.

Ο Κουζέλογλου 2ος ριμπάουντερ του Λαυρίου Aegean Cargo

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έκανε καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ με εννιά πόντους και εννιά ριμπάουντ. Έφτασε τα 181 ριμπάουντ με τη φανέλα του Λαυρίου Aegean Cargo και έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού ξεπέρασε τον Ουσμάν Κρουμπάλι που την περίοδο 2015-16, είχε 173.

*Ο Ντορόν Λαμπ έκανε την πιο παραγωγική επιθετικά εμφάνιση του στην Betshop Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 23 πόντους ενώ το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 21 που είχε πέρσι κόντρα στον Πανιώνιο και φέτος απέναντι στον Κολοσσό H Hotels.

*Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έγινε ο 45ος ξένος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τις 120 συμμετοχές σε αυτό.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Το Λαύριο Aegean Cargo είχε παθητικό μεγαλύτερο των 80 πόντων για 5ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

*Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της με τα 15 επιθετικά ριμπάουντ, όσα είχε ακόμη και στα παιχνίδια με το Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …