Κεντρική NBA Δέχθηκε τάπα σε κάρφωμα για 9η φορά στην καριέρα του ο ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Δέχθηκε τάπα σε κάρφωμα για 9η φορά στην καριέρα του ο ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james jarrett allen

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει επιχειρήσει 1.850 καρφώματα στην 15ετή καριέρα του και μόνο τις 9 από αυτές βρέθηκε κάποιος αντίπαλος που τον έκοψε στα ίσα. Δυστυχώς για τον “βασιλιά”, το 9ο “απαγορευτικό” υψώθηκε στο χθεσινό παιχνίδι των Λέικερς εναντίον των Νετς, με τον Τζάρετ Άλεν να κατεβάζει την ασφάλεια και να φράζει τον δρόμο προς το καλάθι!

Ο Τζέιμς, λοιπόν, πήρε την μπάλα στο τρίποντο, έκανε ένα jump-stop κι έφυγε προς το καλάθι, με τον Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον να μην τον προλαβαίνει με τίποτα στο πρώτο βήμα. Με την πρώτη γραμμή άμυνας να έχει εξουδετερωθεί, είχε έρθει η ώρα για το τελευταίο “οχυρό”, το οποίο όχι μόνο δεν έπεσε αλλά εξέπληξε με την ανθεκτικότητά του!

Ο Τζάρετ Άλεν φρόντισε να δείξει για πολλοστή φορά τον λόγο που θεωρείται ένας εκ των πιο ελπιδοφόρων rim-protector του πρωταθλήματος. Με άψογο timing, ο 20χρονος πάτησε δυνατά και τάπωσε το κάρφωμα του ΛεΜπρόν, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αμυντικές ενέργειες της χρονιάς!

Δείτε την τάπα του Άλεν στον ΛεΜπρόν

Τώρα θα είμαι για πάντα στη λίστα!“, τόνισε ο Άλεν μετά το παιχνίδι, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε μόλις ο 8ος παίκτης που μοιράζει τάπα στον ΛεΜπρόν πάνω σε κάρφωμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…