Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αυτό θα είναι το νέο σπίτι της ΑΕΚ!

Αυτό θα είναι το νέο σπίτι της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να λύσει το πρόβλημα με το νέο της γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, είναι στις τελικές συζητήσεις με την κυβέρνηση, προκειμένου η ΚΑΕ και κάποια τμήματα του Ερασιτέχνη να μετακομίσουν στο κλειστό πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι σε επαφές  με τους επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ενώ ο ισχυρός άνδρας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ και οι άνθρωποι του έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές τον χώρο του κλειστού. Προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση του κόσμου στο γήπεδο, θα φτιαχτεί σταθμός του προαστιακού, ενώ θα δημιουργηθούν και κάποιες λεωφορειακές γραμμές, που θα πηγαίνουν στο γήπεδο.

Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 9.300 θεατών και χρειάζεται ελάχιστες τροποποιήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμο για χρήση. Συγκεκριμένα, πρέπει να τοποθετηθούν καθίσματα, παρκέ που θα έρθει από το εξωτερικό, ενώ θα τοποθετηθεί και ηλεκτρονικός πίνακας “κύβος” σαν κι αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στον τελικό του Basketball Champions League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Α2: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Β Γύρου

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας μέσα στην έδρα της Ελευθερούπολης με ,74-68 για…