Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: “Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θέλουμε την εκτός έδρας νίκη”

Αταμάν: “Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θέλουμε την εκτός έδρας νίκη”

Αταμάν

Σε δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί για την Αναντολού Εφές κόντρα στην Μπαρτσελόνα (27/12) για την Euroleague, αφού αρχικά μίλησε για τα δυο πρόσωπα που έχουν δείξει οι “μπλαουγκράνα” κόντρα σε Ολυμπιακό και Μπασκόνια, στην συνεχεία τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο την νίκη στην Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός:

“Παίζουμε εκτός έδρας σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου της Euroelague. Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει δύο διαφορετικά πρόσωπα στα τελευταία δύο της παιχνίδια. Στο ένα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό και στο άλλο νίκησε την Μπασκόνια εκτός έδρας. Έχουν ένα πολύ βαθύ ρόστερ. Ειδικά στα γκαρντ με τους Ερτέλ και Πάνγκος. Έχουν τον Κούριτς που είναι ένα πολύ καλός σκόρερ και έμπειρους παίκτες κοντά στο καλάθι όπως είναι ο Σίνγκλετον και ο Τόμιτς. Άλλα έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θέλουμε να πάρουμε αυτή την εκτός έδρας νίκη”.

Από την πλευρά των παικτών ο Βασίλιε Μίσιτς τόνισε:”θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της χώρας τους αποδίδουν καλύτερα ενώ στην Euroleague έκαναν κάποιες ήττες από ατυχία. Η νίκη στην έδρα της Μπασκόνια τους πρόσφερε αυτοπεποίθηση”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…