Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποκάλυψη Αταμάν για Σπανούλη!

Αποκάλυψη Αταμάν για Σπανούλη!

Αταμάν

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι ήθελε να πάρει τον Σπανούλη κι αυτό ισχύει και για περασμένο!

“Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι της Euroleague. Έπρεπε να αλλάξουμε την στρατηγική μας λόγω του τραυματισμού του Μπομπουά. Αυτό μας άλλαξε τα σχέδια. Ξεκινήσαμε απαίσια στο ματς, δεν είχαμε ρυθμό. Κάναμε κάποιες αλλαγές και βελτιωθήκαμε. Επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε καλά. Τους δώσαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που μας στοίχισε. Επίσης, ο Αξέλ Τουπάν έπαιξε εξαιρετικά, πέτυχε 19 πόντους με μεγάλα τρίποντα. Στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε λάθη, χάσαμε βολές και ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια γι’αυτό”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Εφές και στη συνέχεια στάθηκε στα τελευταία λεπτά και την κούραση του Βασίλιε Μίσιτς:

“Ήταν κουρασμένος, ναι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τον Μπομπουά εκτός rotation. Έπρεπε να είναι πιο έξυπνος και να προστατέψει τον εαυτό του, ειδικά αν δεν έχουμε άλλες λύσεις”.

Σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη, ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε: “Κάθε καλοκαίρι ήθελα να πάρω τον Σπανούλη, και φέτος αυτό συνέβη. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν ήθελα να τον πείσω για να τον φέρω στην ομάδα μου, αλλά αυτός προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, μου αρέσει πολύ. Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …