Κεντρική NBA Απίθανος Μπογκντάνοβιτς, “σκότωσε” με buzzer-beater τους Λέικερς! (vid)
NBA

Απίθανος Μπογκντάνοβιτς, “σκότωσε” με buzzer-beater τους Λέικερς! (vid)

bogdan bogdanovic

Οι Σέρβοι μπασκετμπολίστες διακρίνονται συνήθως για το “κρύο” αίμα και την εκτελεστική τους δεινότητα, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να συνδυάζει αμφότερες τις αρετές αυτές σε υπερθετικό βαθμό! Ο “φονιάς” από το Βελιγράδι συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή του αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς εναντίον των Λέικερς ενώ έριξε την τελική “βόμβα” στο αντίπαλο στρατόπεδο τη στιγμή που ο χρόνος “πέθαινε”.

Συγκεκριμένα, οι Κινγκς είχαν επιστρέψει από το -15, στο οποίο βρίσκονταν με 6 λεπτά για το τέλος, έχοντας μία μπάλα για τη νίκη. Οι Λέικερς επέλεξαν άμυνα αλλαγών κι ο Μπογκντάνοβιτς βγήκε από το σκριν για να πάρει την μπάλα, με τον Τάισον Τσάντλερ να βγαίνει πάνω του. Ο βετεράνος σέντερ έκανε πολύ καλή δουλειά, μαρκάροντας όσο καλύτερα μπορούσε την προσπάθεια του Σέρβου.

Δεν είχε, όμως, καμία σημασία.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!!

https://twitter.com/SportsCenter/status/1078524299202478085

Δύο ντρίμπλες προς τα δεξιά, step-back, εκτέλεση. Ο Μπογκντάνοβιτς ευστόχησε σε ένα απίθανο buzzer-beater και χάρισε τη νίκη στους Κινγκς επί των “εχθρών”, Λέικερς με 117-116! Ο “Μπόγκι”, μάλιστα, πέτυχε τους 12 από τους 23 πόντους του στην 4η περίοδο, με την απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς να γίνεται απόλυτα αισθητή στις κρίσιμες στιγμές από πλευράς Λέικερς.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήρθε από τον πάγκο κι έμεινε στο παρκέ για 30 λεπτά, έχοντας 9/16 σουτ. Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το παρακάτω βίντεο, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι “γλυκές” εκτελέσεις του από το χθεσινό ματς, με τον πρώην αστέρα της Φενέρμπαχτσε να πετυχαίνει 15 πόντους ανά αγώνα και να εξελίσσεται σε κεντρικό κομμάτι της νέας εποχής του Σακραμέντο!

Τα highlights του Μπογκντάνοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…