Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο vs Ντέιβις: Η σύγκρουση των “άστρων”! (vids)
NBA

Αντετοκούνμπο vs Ντέιβις: Η σύγκρουση των “άστρων”! (vids)

antetokounmpo davis

Πρόκειται για δύο παίκτες που θα μπορούσε με περίσσια άνεση να τους δοθεί ο χαρακτηρισμός “one of a kind“. Αμφότεροι βρίσκονται στο ανώτατο στρώμα της ιεραρχίας του NBA έχοντας κλείσει μόλις τα 24 και τα 25 χρόνια τους αντίστοιχα και χθες βρέθηκαν στο ίδιο “πάλκο”, εντυπωσιάζοντας ως συνήθως με τις all-around ικανότητές τους.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Άντονι Ντέιβις, δύο παίκτες που ίσως μετατραπούν στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη σε βάθος λίγων ετών! Ο Έλληνας σούπερ-σταρ αναδείχθηκε νικητής στη χθεσινή “μονομαχία”, καθώς οι Μπακς επιβλήθηκαν των Πέλικανς με 123-115, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντέιβις τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χάσει μερικά λεπτά συμμετοχής ενώ ταλαιπωρούνταν κι από ίωση.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής, με 8/13 σουτ και 9/13 βολές ενώ υπέπεσε σε 6 λάθη και σε 4 φάουλ. Τέτοιες στατιστικές γραμμές τείνουν να γίνουν συνήθεια για τον “εκρηκτικό” αστέρα του Μιλγουόκι, ο οποίος σκόραρε σε τρανζίσιον αλλά και μισό γήπεδο, έπαιξε με πλάτη, εκμεταλλεύτηκε τα μις-ματς και πάσαρε με ακρίβεια στους αμαρκάριστους σουτέρ.

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=MM7tngRGutA

Από την άλλη, ο Ντέιβις αγωνίστηκε μόλις για 29 λεπτά αλλά πρόλαβε να σκοράρει 27 πόντους, να μαζέψει 11 ριμπάουντ και να μοιράσει 3 ασίστ ενώ τάπωσε 3 φορές τους αντιπάλους του κι έκλεψε 2 φορές την μπάλα. Ο “Brow” είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (6/11 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 3/6 βολές) και απείλησε με τρομερή συνέπεια από μέση και μακρινή απόσταση αλλά δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια, με δεδομένο ότι οι Τζούλιους Ραντλ και Νίκολα Μίροτιτς δεν έδωσαν το παρών.

Τα highlights του Ντέιβις

https://www.youtube.com/watch?v=G68yDTMm6Fo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…