Κεντρική NBA Άλλη μία “βασιλική” εμφάνιση από τον ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Άλλη μία “βασιλική” εμφάνιση από τον ΛεΜπρόν! (vid)

Lebron

Τα αριθμητικά κατορθώματα δεκάδων παικτών του NBA κάνουν τον κόσμο να ξεχνά σε αρκετές περιστάσεις ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει ο ανώτερος όλων, διατηρώντας τον “τίτλο” του κορυφαίου παίκτη στον πλανήτη. Ο “βασιλιάς”, βέβαια, δεν λείπει συχνά από το “πάρτι” των τρομερών ατομικών επιδόσεων, με τους παραπαίοντες, Σαν Αντόνιο Σπερς να το βιώνουν για τα καλά!

Ο ΛεΜπρόν σταμάτησε στους 42 πόντους με 15/24 σουτ και 9/13 βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής, σκοράροντας συνολικά 20 πόντους στην 4η περίοδο! Ο θρυλικός κόουτς των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς είχε μάλλον την καλύτερη εξήγηση για το φαινόμενο που ονομάζεται Τζέιμς.

“Τον έχετε δει ποτέ να παίζει; Είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι αυτό είναι που τον καθιστά ξεχωριστό!”, τόνισε ο Πόποβιτς σε αφελή ερώτηση που του έγινε αμέσως μετά το τέλος του ματς. Αυτή, μάλιστα, ήταν η 2η 40άρα του ΛεΜπρόν εναντίον κάποιας ομάδας του Πόποβιτς, με τους Κόμπι Μπράιαντ, Άλεν Άιβερσον και Αμάρε Στάνταμαϊρ να συμπληρώνουν τη λίστα.

https://twitter.com/SportsCenter/status/1070571550603206656

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επιβλήθηκαν των Σπερς με 121-113 και τους υποχρέωσαν στην 4η ήττα τους εντός των τελευταίων 5 ματς, έχοντας δεχθεί σε όλα αυτά τα παιχνίδια +120 πόντους! Από την άλλη, οι “λιμνάνθρωποι” προελαύνουν, με 4 σερί επιτυχίες κι άνοδο στην πρώτη 5άδα της Δύσης.

Παρά τις τρομερές προσπάθειες των ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (32 πόντοι με 12/27 σουτ) και Ρούντι Γκέι (31 πόντοι, 12/21 σουτ), οι Λέικερς στηρίχθηκαν στις πλάτες του ΛεΜπρόν στην 4η περίοδο ενώ ο Τζος Χαρτ πέτυχε τα δύο πιο κρίσιμα τρίποντα του ματς, γέρνοντας οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

https://www.youtube.com/watch?v=QaJQURs_-fE

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…