Κεντρική NBA Ακυρώθηκε η ανταλλαγή του Αρίζα για τον πιο απίστευτο λόγο!
NBA

Ακυρώθηκε η ανταλλαγή του Αρίζα για τον πιο απίστευτο λόγο!

trevor ariza suns

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν στο NBA παρουσιάζει ενδιαφέρον από δεκάδες πλευρές, πέραν του αγωνιστικού φυσικά. Ακόμα ένα πρωτάκουστο περιστατικό, λοιπόν, έλαβε χώρα χθες, με τους Φοίνιξ Σανς, τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Μέμφις Γκρίζλις σε ρόλο πρωταγωνιστή και με μια απίστευτη ασυνεννοησία να στέκεται ως αφορμή για την ακύρωση μιας ανταλλαγής!

Συγκεκριμένα, αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά, ο Τρέβορ Αρίζα θα πήγαινε στους Γουίζαρντς, ο Κέλι Ούμπρε στο Μέμφις, ο Όστιν Ρίβερς, ο Γουέιν Σέλντεν κι ο Ντίλον Μπρουκς στο Φοίνιξ ενώ, δύο μελλοντικά ντραφτ-πικ θα πήγαιναν στους Γουίζαρντς. Ιδού και τα σχετικά tweets από τον ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Ο Γουοζναρόφσκι, όμως, φάνηκε να μπερδεύεται στα ονόματα, κάνοντας μια μικρή διόρθωση. Συγκεκριμένα, με ακόμη ένα tweet, αντικατέστησε το όνομα του Ντίλον Μπρουκς με εκείνο του Μάρσον Μπρουκς. Κάτι τέτοιο φάνταζε τρομερά περίεργο, καθώς το ρεπορτάζ του είναι πάντοτε ακριβές μέχρι κεραίας. Δύσκολα θα υπέπιπτε σε τέτοιο σφάλμα.

Τελικά, η ευθύνη δεν ήταν δική του. Συγκεκριμένα, οι Γκρίζλις και οι Σανς δεν επικοινώνησαν σωστά, με αποτέλεσμα οι Σανς να νομίζουν ότι θα αποκτήσουν τον Ντίλον Μπρουκς ενώ οι Γκρίζλις είχαν σκοπό να ανταλλάξουν τον Μάρσον Μπρουκς! Το λάθος των εκπροσώπων των δύο ομάδων ήταν ότι δεν μίλησαν άμεσα ο ένας στον άλλον, χρησιμοποιώντας τους Γουίζαρντς ως διαμεσολαβητή! Όλο αυτό το “αλαλούμ”, βέβαια, ακύρωσε την ανταλλαγή.

Οι Γουίζαρντς και οι Σανς, πάντως, εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή του Αρίζα, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του ESPN.

Όλο αυτό το “ριάλιτι”, πάντως, είχε ως ωφελημένο τον Ντίλον Μπρουκς, καθώς, αν κρίνει κανείς από την αντίδρασή του στο Twitter, μάλλον δεν ήθελε να αποχωρήσει από το Μέμφις!

https://twitter.com/dillonbrooks24/status/1073803461798621184?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1073803461798621184&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cbssports.com%2Fnba%2Fnews%2F3-team-nba-trade-called-off-as-suns-grizzlies-confuse-role-players-in-bigger-deal-with-wizards%2F

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…