Κεντρική Basket League Αγγελάκος: ”Να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο”

Αγγελάκος: ”Να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο”

aggelakos kolossos

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος  μίλησε μέσα από το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό(15/12, 15.15) και τόνισε ότι σημασία έχει να έχει μια καλή παρουσία η ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά:

Να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, παρουσιάσαμε κάποια σημάδια βελτίωσης, ειδικά στην επίθεση. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα και σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε βελτίωση στην άμυνα και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από το ματς. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως πλεονέκτημα την έδρα μας.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η στήριξή του για εμάς. Ελπίζω να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι και να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ»

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…