Κεντρική Elite League Βετούλας: “Όφείλουμε να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας εντός παρκέ”

Βετούλας: “Όφείλουμε να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας εντός παρκέ”

vetoulas new

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ιωνικού Νικαίας πραγματοποίησε ο Νίκος Βετούλας. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, τονίζοντας ότι στόχος του Ιωνικού είναι να αποδείξει την ανωτερότητα του στο παρκέ και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Basket League.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω τα ηνία του Ιωνικού Νικαίας, μίας ιστορικής ομάδας που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες που αγωνίζεται. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον Ιωνικό και τον αγαπούν ώστε η ομάδα τη νέα σεζόν να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Το ρόστερ της ομάδας είναι εξαιρετικό και όλοι μαζί οφείλουμε να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας εντός παρκέ ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που για εμάς αποτελεί μονόδρομο. Ανυπομονώ να βρεθώ στον πάγκο μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι αυτοί που αναμφισβήτητα έχουν κερδίσει τη “μάχη” της κερκίδας και στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ακολουθούν πιστά την ομάδα όχι μόνο στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…