Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Κάθε φάση είναι μια μάχη”

Βασιλόπουλος: “Κάθε φάση είναι μια μάχη”

vasilopoulos peristeri 1

Για την αναμέτρηση με τον Άρη έγραψε στο προσωπικό του blog ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Περιστερίου αναφέρθηκε στην “βαριά” φανέλα του Άρη και στην καυτή του έδρα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης γιατί κάθε κατοχή θα είναι και μία μάχη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, με έμπειρο προπονητή και καυτή έδρα. Ο Άρης έχει καταφέρει να βρει στα τελευταία ματς ρυθμό και να αξιοποιεί το υλικό του, παίζοντας το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν πάρα πολύ σκληρά και εμείς θα πρέπει να μείνουμε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς συγκεντρωμένοι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους πείσμωσαν και τους έχουν κάνει πολύ σκληρούς. Κάθε φάση, κάθε κατοχή είναι και μία μάχη. Απαιτείται λοιπόν συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στο πλάνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…