Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βασιλόπουλος:”Πως κοιμόταν ο Παπαλουκάς στο δωμάτιο και η αποθέωση στον Νοβίτσκι” (vid)

Βασιλόπουλος:”Πως κοιμόταν ο Παπαλουκάς στο δωμάτιο και η αποθέωση στον Νοβίτσκι” (vid)

vasilopoulos

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του τελικού με την Γερμανία το 2005, με το επερχόμενο παιχνίδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου με τους Γερμανούς. Ο Έλληνας φόργουορντ θυμήθηκε την συγκατοίκηση με τον Παπαλουκά και την αποθέωση στον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Αναλυτικά:

”Ήμουν ο πιο μικρός στην ομάδα και δεν υπήρχε άλλος που να το πανηγύρισε περισσότερο έξαλλα από εμένα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Στον τελικό με την Γερμανία θυμάμαι τα πάντα. Οι αναμνήσεις μου είναι πολύ έντονες, αλλά μια από τις αναμνήσεις που μου έχουν μείνει είναι όταν ο προπονητής απέσυρε τον Νοβίτσκι τρία λεπτά πριν από το τέλος και όλο το γήπεδο τον αποθέωνε”.

Για τον Θοδωρή Παπαλουκά σχολίασε:”Έμαθα πολλά μένοντας μαζί του. Ο Θοδωρής ήθελε μόνο ένα πράγμα. Όταν κοιμόταν να ήταν οι κουρτίνες κλειστές. Δεν τον ένοιαζε αν έκανα θόρυβο, μόνο να ήταν κλειστές οι κουρτίνες. Από εκεί και πέρα ήθελε να τον ξυπνάω 10 λεπτά πριν από το πρωινό γιατί ήθελε να φάει και να επέστρεφε πάλι για ύπνο”, ενώ για την Γερμανία δήλωσε:”Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του 2005. Έχουν αποκτήσει εμπειρίες και αυτοπεποίθηση”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…