Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τσαϊρέλης:”Η κουβέντα του προέδρου, μας έβγαλε από την λακούβα”

Τσαϊρέλης:”Η κουβέντα του προέδρου, μας έβγαλε από την λακούβα”

tsairelis promitheas

Στην προσπάθεια που έγινε από τον Προμηθέα αλλά και σε ένα περιστατικό με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας στάθηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όσα δήλωσε ο Έλληνας παίχτης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

”Τα ριμπάουντ ήταν θέμα θέλησης. Το δείξαμε. Δεν κατεβήκαμε απλά να παίξουμε, αλλά για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ απέναντι σε μια ομάδα τεράστιου επιπέδου. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το ματς για εμάς» ενώ για τους τραυματισμούς της ομάδας σχολίασε:

”Δυστυχώς υπάρχουν οι τραυματισμοί στον πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Συνεχίζουμε. Φεύγουμε αύριο για Γαλλία και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει όλοι να δώσουμε κάτι παραπάνω, για να καλυφθεί το κενό των παιδιών”.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον πρόεδρο της ομάδας και κάποια ομιλία του λέγοντας: ”Ήρθε ο μεγαλομέτοχος και μας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κερδίζουμε ή όχι, αλλά τον ενδιαφέρει ότι δεν χαμογελάμε. Αυτό το άκουσα πρώτη φορά. Μας βοήθησε πάρα πολύ να βγούμε από την λακούβα. Δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Η αρχή έγινε πέρυσι, που η ομάδα βγήκε 4η. Φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα δούμε πού θα φτάσει. Έχουμε τρομερό κλίμα μεταξύ μας, όποιος είναι έξω από την ομάδα δεν μπορεί να το καταλάβει”.

Τέλος, για την δική του εμφάνιση είπε: ”Ερχόμουν από δύο δύσκολα χρόνια στον Άρη. Τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα στην καριέρα μου. Τα δύσκολα μας κάνουν πιο δυνατούς, συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…