Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το σχόλιο του Μπλατ για το ενδεχόμενο μεταγραφής

Το σχόλιο του Μπλατ για το ενδεχόμενο μεταγραφής

davied blatt

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα με 98-72 τον Πανιώνιο και ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής στην ομάδα. Επίσης, στάθηκε στην επιστροφή του Αγραβάνη και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο ιατρικό τιμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αγκαλιά με τον Νίκο Δίπλαρο: “Αυτοί οι δύο έχουν παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Ο Δίπλαρος είναι ένας καλός Έλληνας παίκτης και χάρηκα που τον είδα. Αφού είναι φίλος του Ταμίρ είναι και δικός μου”.

Για την αναμέτρηση και την επιστροφή του Αγραβάνη: “Νομίζω πως υποφέραμε λίγο από τα τυπικά ματς πριν και μετά την Euroleague, που νομίζουμε πως θα κερδίζουμε με λιγότερο από το μάξιμουμ. Όμως, ο Πανιώνιος έπαιξε εξαιρετικά. Τα εύσημα πηγαίνουν στον κύριο Οικονόμου. Ήμουν προπονητής απέναντί του, με κάνει να νιώθω μεγάλος ηλικιακά. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε.

Προσωπικά για εμένα αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα στο ματς. Είδα τον Δημήτρη πίσω στο παρκέ μετά από έναν χρόνο. Πολλά μπράβο στους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μας, αλλά και εκείνον, που είχε τη σωστή προσέγγιση και νοοτροπία. Έπαιξε καλά”.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: “Μπορώ να σας πω πως οι επαγγελματικές ομάδες πάντα κοιτούν αν μπορούν να γίνουν καλύτερες. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ακούω πολλά από τα υπέροχα ελληνικά μίντια, δεν ισχύουν. Αλλά ότι θα σκεφτούμε κάτι, ναι, θα το σκεφτούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…