Κεντρική NBA Το “Γιν” και το “Γιανγκ” του ΛεΜπρόν στο κρίσιμο σημείο (vids)
NBA

Το “Γιν” και το “Γιανγκ” του ΛεΜπρόν στο κρίσιμο σημείο (vids)

lebron yin yang

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρισκόταν στη γραμμή των βολών με 19.9” για τη λήξη του ματς. Οι Λέικερς ήταν πίσω στο σκορ με 1 πόντο, όντας κοντά σε μια ήττα-“κάζο” από τους Ατλάντα Χοκς εντός έδρας. Ο “βασιλιάς” είχε 1/4 βολές στα κρίσιμα σημεία της φετινής σεζόν, με σκοπό να τερματίσει το κακό. Για άλλη μια φορά, όμως, βρήκε σίδερο…

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς έχασε και τις δύο βολές, έχοντας πλέον 1/6 προσπάθειες από τη γραμμή των προσωπικών, όταν το ματς βρίσκεται σε διαφορές 3 πόντων και κάτω στο τελευταίο λεπτό!

Η εκδίκηση, όμως, άργησε μονάχα λίγα δευτερόλεπτα..

Μετά τη δεύτερη χαμένη βολή του ΛεΜπρόν, ο Κάιλ Κούζμα πάλεψε σκληρά και πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Το χουκ του ήταν άστοχο αλλά ο Τζέιμς ήρθε “μαινόμενος” και πέτυχε το φόλοου κάρφωμα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ουδείς παίκτης των Χοκς του έκανε μπλοκ-άουτ!

Δείτε την απίθανη φάση

Στην τελευταία φάση του ματς, οι Λέικερς σώθηκαν οριστικά από τα χέρια -ή μάλλον τα ακροδάχτυλα- του Τάισον Τσάντλερ. Ο πρώην αμυντικός της χρονιάς έκλεισε καίρια στη ρακέτα και τάπωσε τον Τρέι Γιανγκ στην εκπνοή, με τον μπαρουτοκαπνισμένο βετεράνο να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί! Η μεταγραφή από τους Σανς πριν από λίγες ημέρες φαίνεται πως πιάνει τόπο.

Δείτε την τάπα του Τσάντλερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…