Κεντρική Διεθνή Θορθάνο:”Δεν χρειαζόμαστε σουτέρ, είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε”

Θορθάνο:”Δεν χρειαζόμαστε σουτέρ, είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε”

thorthano 1

Σε δηλώσεις που έκανε ο βοηθός του Τσάβι ΠασκουάλΊνιγο Θορθάνο, αφού αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε η ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την Αναντολού Εφές, στην συνεχεία τόνισε πως οι “πράσινοι” δεν χρειάζονται κάποια μεταγραφή.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίνιγο Θορθάνο στην κάμερα της NOVA:

 

“Hταν απαίσια τα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη και γιατί παίξαμε έτσι. Ήταν χάλια. Μετά αλλάξαμε λίγο την εικόνα μας, μπήκαμε στο πνεύμα του ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά η συνολική αίσθηση του παιχνιδιού δεν αλλάζει”, ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, προτού αναφερθεί στο ζήτημα των χαμηλών ποσοστών στο τρίποντο:

Παράλληλα, ο Ίνιγο Θορθάνο πρόσθεσε: “Έχουμε την ομάδα που έχουμε και είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε σουτέρ. Δεν είναι μόνο το σουτ το θέμα μας. Λέτε για την Ζαλγκίρις πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά το τρίποντο δεν είναι στα όπλα της. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα φέτος, πρέπει να δουλέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…