Κεντρική Basket League Θεοδώρου: “Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία για αυτούς που παρέμειναν στα πόστα τους”

Θεοδώρου: “Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία για αυτούς που παρέμειναν στα πόστα τους”

alexandros theodorou kymi

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ισχυρός άνδρας της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, αναφέρθηκε στην παραίτηση του Γιάννη Καστρίτη, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως είναι καθήκον όλων στην ομάδα να αντιστρέψουν το κλίμα και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Καστρίτης έθεσε στην διάθεση της διοίκησης της ΚΑΕ Κύμης την παραίτηση του, την οποία μετά από πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό την κάναμε σήμερα το πρωί αποδεκτή. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γιάννη για την προσφορά του αυτόν τον ενάμιση περίπου χρόνο που συνεργαστήκαμε και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Είναι γεγονός ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα απείχε κατά πολύ από αυτό που όλοι περιμέναμε και επιθυμούσαμε. Σίγουρα για αυτό δεν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο προπονητής. Πλέον λοιπόν δεν υπάρχει κανένα άλλοθι και καμία δικαιολογία για αυτούς που παρέμειναν στα πόστα τους. Οφείλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να βάλουμε ξανά την Κύμη στον δρόμο των επιτυχιών. Και το οφείλουμε πρωτίστως σε αυτούς που μας έχουν στηρίξει με όλη τους την δύναμη και εμείς στους τελευταίους μας αγώνες τους έχουμε δώσει μόνο στεναχώριες. Αναφέρομαι στους φιλάθλους μας που στέκονται συνεχώς στο πλευρό μας, αλλά και στους χορηγούς μας που σε τόσο χαλεπούς οικονομικά καιρούς έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθεια μας. Σε κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά υπόσχομαι προσωπικά ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αισθανόμαστε όλοι και πάλι υπερήφανοι για την ομάδα μας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…