Κεντρική NBA Τα τρομερά νούμερα του Γιάννη στην ήττα των Μπακς (vid)

Τα τρομερά νούμερα του Γιάννη στην ήττα των Μπακς (vid)

giannis tobias harris

Ακόμη και στις βραδιές που δεν φθάνει στο απόλυτο της απόδοσής του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ιδιότητα να καταγράφει εντυπωσιακές στατιστικές επιδόσεις. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ ήταν ξανά ο κορυφαίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς αλλά οι Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν ένα “κλικ” πιο πάνω στα περισσότερα χρονικά σημεία του ματς και δικαιώθηκαν στην εκπνοή με το απίθανο μπάσιμο του Λου Γουίλιαμς.

Όσον αφορά τον Γιάννη, ο ηγέτης των “ελαφιών” είχε 27 πόντους, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 τάπες σε 41 λεπτά συμμετοχής, με 11/19 σουτ, 5/11 βολές κι 6 λάθη! Με τις χαρακτηριστικές διεισδύσεις του προς το καλάθι αλλά και μέσω κοψιμάτων έπειτα από πικ-εν-ρολ, ο Γιάννης κατόρθωνε να είναι μια μόνιμη πηγή κινδύνου, αν κι οι Κλίπερς έκαναν αρκετά καλή δουλειά στο να του περιορίσουν τους διαδρόμους με την επιθετική τακτική τους στην άμυνα.

Τα ριμπάουντ αποτέλεσαν τον πιο δυνατό τομέα του, καθώς ήταν σχεδόν σε μόνιμη βάση ο πιο ψηλός κι αθλητικός παίκτης του παρκέ ενώ έδειξε hustle στην άμυνα,  κόβοντας γραμμές πάσας κι ερχόμενος στις βοήθειες. Στα αρνητικά της εμφάνισής του συμπεριλαμβάνονται οι χαμένες βολές, κάποια εύκολα επιθετικά φάουλ στα οποία υπέπεσε αλλά και το γεγονός ότι ήταν πλήρως ακίνδυνος έξω από τη ρακέτα.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…