Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Τα συγχαρητήρια του Πανιωνίου στον Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια του Πανιωνίου στον Πετρούνια

Lefteris Petrounias

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη φορά Παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, με την ΚΑΕ Πανιώνιος να τον συγχαίρει για την επιτυχία του χρυσού μεταλλίου. Η “κυανέρυθρη” ΚΑΕ με ανακοίνωση της έδωσε τα συγχαρητήρια της, ενώ του ευχήθηκε καλή τύχη στην χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί στον ώμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συγχαίρει θερμά τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Νεοσμυρνιώτης Λευτέρης Πετρούνιας που άρχισε την σταδιοδρομία του από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ερασιτεχνικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, γεμίζει με περηφάνια κάθε Έλληνα φίλαθλο σε κάθε «χρυσή» επιτυχία του και πάντα θυμίζει την αφετηρία της πορείας του, την πόλη και τον σύλλογο που μεγάλωσε.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Λευτέρη Πετρούνια να έχει καλή τύχη στην προσεχή χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθεί στον ώμο του, να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις του και είναι βέβαιο ότι ο Νεοσμυρνιώτης Παγκόσμιος πρωταθλητής, θα συνεχίσει να φορά χρυσά μετάλλια στο στήθος του. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…