Κεντρική Elite League Τα γεννητούρια του κόουτς, τα 110 χρόνια και η κρίσιμη τριάδα

Τα γεννητούρια του κόουτς, τα 110 χρόνια και η κρίσιμη τριάδα

irapanhgyriko 1

Η εβδομάδα που διανύουμε για τον Ηρακλή είναι πολύ ιδιαίτερη.

Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 7 αγωνιστικές μαζί με τον Ιωνικό Νικαίας και παράλληλα για πρώτη φορά πείθει πως μπορεί να πετύχει την άνοδο.

Ο κόουτς Μέξας έγινε μπαμπάς και φυσικά δέχθηκε τις ευχές όλων στην ομάδα, αφού ο Ηρακλής είναι πάνω από όλα μια οικογένεια. Η δυνατότητα να μην έχει αγωνιστική δράση λόγω Σοκ ο Ηρακλής το Σάββατο δίνει την ευκαιρία ξεκούρασης, αλλά παράλληλα 8 με 15/12 ο “Ημίθεος” δίνει τρία παιχνίδια σε 7 ημέρες. Εκεί αν πάρει μόνο νίκες θα κάνει τα ιδανικά Χριστούγεννα με Ιωνικο Νικαίας, Καβάλα, αλλά και Κόροιβο. 

Από εκεί και πέρα, αύριο είναι μια σπουδαία ημέρα για τον Ηρακλή, αφού στα 110 του χρόνια θα έχει τη δυνατότητα και το μπασκετικό τμήμα να έρθει σε επαφή με φιλάθλους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από 12.00 και μετά σε μια προσπάθεια να έρθουν όλοι πιο κοντά. Μάλιστα, η ομάδα προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση…

Ο μεγαλύτερος, σπουδαιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος της Ελλάδας γιορτάζει αύριο τα 110 χρόνια ζωής και προσφοράς. Καλούμε όλους τους φιλάθλους στην εορταστική εκδήλωση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ που θα γίνει στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης από τις 12 το μεσημέρι. Σύσσωμη η Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ θα είναι παρούσα στην εορταστική εκδήλωση, όπως και αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των τμημάτων μας.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Έκθεση φωτογραφίας με ένα παζλ εικόνων που θα συνθέτουν αθλητικές και κοινωνικές δράσεις οι οποίες συνέδεσαν την ιστορία του Ηρακλή με αυτήν της πόλης, βραβεύσεις και προβολές από μεγάλες στιγμές των 110 χρόνων ζωής του συλλόγου, συνεντεύξεις σε ζωντανή μετάδοση σημαντικών προσωπικοτήτων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του iraklis tv, παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα του συλλόγου και συναυλίες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της μεγάλης γιορτής του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Μιας γιορτής ανάλογης με την μοναδική εξίσωση που αναγνωρίζουμε: ΗΡΑΚΛΗΣ = ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΗΡΑΚΛΗΣ”.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ματς το Σάββατο, ο Ηρακλής θα μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες του και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε μια πολύ κρίσιμη τριάδα για την επίτευξη της ανόδου! Βέβαια, η μετάθεση του αγώνα δε συμφέρει τόσο πολύ αγωνιστικά την ομάδα λόγω φορμαρίσματος, αλλά υπάρχει η πίστη πως και στις 8/12 η ομάδα θα παρουσιαστεί εξίσου αποτελεσματική…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…