Κεντρική A2 Τα χαμόγελα Δρακόπουλου, η αύρα Μέξα και η αγωνιστική άνοδος

Τα χαμόγελα Δρακόπουλου, η αύρα Μέξα και η αγωνιστική άνοδος

Στον Ηρακλή γνώριζαν πολύ καλά πως το διάστημα της διακοπής ήταν το κατάλληλο, για να αλλάξει η ομάδα ψυχολογία και εικόνα.

Ο «Ημίθεος» παρά την εχθρική διαιτησία έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στην επικράτηση μέσα στην όχι και τόσο φιλόξενη Καστοριά όπως ανέφεραν σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Ο Κώστας Μέξας κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία, να δώσει ρόλους στην ομάδα και να δει τους Σοκ, Ρουτκάουσκας και Κακαρούδη να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση.

Η παρουσία του Θόδωρου Δρακόπουλου αποδείχθηκε γούρικη, ενώ και οι λίγοι φίλαθλοι αποτέλεσαν μεγάλη στήριξη για τους παίκτες του Μέξα. «Αν παίζεται όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Καστοριά,δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα», έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θόδωρος Δρακόπουλος, που επέλεξε να μεταβεί στην Καστοριά και να γυρίσει μετά στην Αθήνα, αλλά ο Κώστας Μέξας οι παίκτες φρόντισαν να τον αποζημιώσουν.

Στον Ηρακλή γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή η νίκη θα αποτελέσει-χρυσάφι. Ενότητα και ηρεμία θα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία και φυσικά η ήττα του Ιωνικού Νικαίας έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα  στο Ιβανώφειο για τη συνέχεια.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Τεράστιος Αντετοκούνμπο! Μοίρασε κούτες με τρόφιμα στα Σεπόλια (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, μοιράζοντας κούτες τροφίμων στη…