Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συνεργασία Παναθηναϊκού με την Protergia

Συνεργασία Παναθηναϊκού με την Protergia

image 2

Μια σημαντική χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός με την εταιρεία Protergia σε εκδήλωση στην αίθουσα VIP Lounge του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (14/11). Παρόντες από το αγωνιστικό τμήμα ο  Τσάβι Πασκουάλ και οι αθλητές, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντεσόν Τόμας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος:

”Καλωσορίζουμε την Protergia στην οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς μέσω αυτής της συνεργασίας θα προβάλετε στο πίσω μέρος της φανέλας μας. Η Protergia είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα τιμητικό που επέλεξε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για να κάνει το άνοιγμα της στον αθλητικό χώρο. Ενώνουμε τις ενέργειές μας εντός και εκτός παρκέ σε μια επετειακή χρονιά για εμάς προκειμένου να στοχεύσουμε ψηλά”.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη: ”Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Protergia βρίσκεται σήμερα στη θέση να ανακοινώνει τη χορηγική αυτή συνεργασία και να δίνει στο εξής την Ενέργειά της στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, συνδέοντας το όνομά της με ένα ιστορικό σωματείο και κορυφαίο εκπρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα. Αν μη τι άλλο, σκοπός μας είναι να «ηλεκτρίσουμε» ακόμα περισσότερο την απίστευτη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS και ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 110.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη MYTILINEOS επενδύουμε διαρκώς στις καθαρές μορφές ενέργειας και την επίτευξη των παγκόσμιων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης, όπως έχουν θεσπιστεί από τον ΟΗΕ, οπότε εξελισσόμαστε σε μία ολοένα και πιο «πράσινη» εταιρεία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας – τη Μεταλλουργία, την κατασκευή Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών και την Ενέργεια.

Το brand name Protergia έχει ήδη συνδεθεί με κορυφαία αθλητικά δρώμενα στη χώρα μέσω μιας σειράς χορηγικών δράσεων που στόχο έχουν να αγκαλιάσουν τον επαγγελματικό αθλητισμό, μυώντας ταυτόχρονα το ευρύτερο κοινό και τις νέες γενιές στο αθλητικό ιδεώδες, την άθληση, τον ευγενή συναγωνισμό. Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες που μοιραζόμαστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που φωτίζουν αυτή τη συνεργασία.

Σήμερα βρισκόμαστε πλέον ακόμα πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους πολίτες, έχοντας πολύ πρόσφατα εγκαινιάσει τα 2 καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες μας. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε σκληρά και με συνέπεια για να φτάσουμε στην επόμενη μέρα για την Ενέργεια στην Ελλάδα, αυτή της υγιούς και απελευθερωμένης αγοράς, που χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα ποιοτικών και ανταγωνιστικών επιλογών.

Ο Παναθηναϊκός έχει χαρίσει ιστορικές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό, έχει ταξιδέψει και αναδείξει διεθνώς το ελληνικό μπάσκετ. Είναι, επομένως, μεγάλη η υπερηφάνεια για εμάς να ταξιδεύει παντού το όνομα της Protergia πάνω στη φανέλα της ομάδας, αλλά και να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση με τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ στους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα επιλέξουν την Protergia για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού τους, προσφέρουμε έκπτωση 30% στις χρεώσεις ημέρας και 15% στις χρεώσεις νύχτα, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού ΚΑΙ δωρεάν τα πάγια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ευχόμαστε στην ομάδα και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε όλη μας την Ενέργεια για να ξαναγράψουμε μαζί Ιστορία, στο δρόμο για την κατάκτηση των επόμενων τίτλων που θα προστεθούν στην πράσινη τροπαιοθήκη”.

«Προσφορά γνωριμίας στους κατόχους διαρκείας»

Σε διευκρινιστική ερώτηση σχετικά με τα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, η κα Μπουζάλη απάντησε ότι: «Κάνουμε μια προσφορά γνωριμίας στους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα επιλέξουν την Protergia για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού τους. Η έκπτωση είναι 30% στις χρεώσεις ημέρας, 15% στις χρεώσεις νύχτας με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού και δωρεάν τα πάγια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τέλος ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τα θετικά της συνεργασίας με τον νέο χορηγό της ομάδας:

”Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ομάδα μας προσθέτοντας το όνομά σας στη φανέλα μας. Ευχόμαστε, ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να σας κάνουμε υπερήφανους γι’ αυτή σας τη συμφωνία. Όπως και εσείς, έτσι και εμείς είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε σκληρά ώστε τα πράγματα να έχουν ευτυχή εξέλιξη. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρετε να μας δώσετε αυτή τη δόση ενέργειας που σε κάποια παιχνίδια θα μας χρειαστεί. Και κάποιες φορές και… φως, όταν οι ιδέες μας “φθίνουν”. Από την άλλη είστε μια εταιρεία, που όπως λέτε, εκπροσωπείτε το μοντέρνο μιας και ακούω περί οικολογίας. Έτσι και εμείς, από την πλευράς μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους κάτι το μοντέρνο και που να αντανακλά αυτές τις αξίες της ανάπτυξης, του μοντέρνου και της επιτυχίας. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία και γι’ αυτό πιστεύω πως αποτελεί μια τέλεια συμφωνία μεταξύ μιας ομάδα και μιας εταιρείας που είναι ντυμένες στα πράσινα. Ελπίζουμε να κρατήσει για πολλά χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…