Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στρέλνιεκς:”Χρειάζομαι χρόνο, μεγάλη ομάδα η Ρεάλ”

Στρέλνιεκς:”Χρειάζομαι χρόνο, μεγάλη ομάδα η Ρεάλ”

strelnieks

Ο Λετονός γκαρντ είπε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα του ενώ όσον αφορά την επόμενη αντίπαλο, την Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι τα λόγια περιττεύουν σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day για το παιχνίδι με τη «Βασίλισσα» (22/11, 21:00). 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στρέλνιεκς:Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τι να πω για τη Ρεάλ; Παίζει πολύ καλά, είναι σε καλό μομέντουμ, δεν έχει ήττα. Είναι ωραίο να παίζεις με μεγάλες ομάδες.

Χρειάζομαι ακόμα χρόνο για να επιστρέψω στην ιδανική κατάσταση. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα επιστρέψω εκεί. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να δουλέψω παραπάνω στις προπονήσεις. 

Πάντα βοηθάει όταν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή. Δεν θεωρώ πως ήμουν ο “X factor”. Κάναμε καλή δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Μόναχο. Περίμενα ένα δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε την νίκη. Ξέρω πως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι πάντα ωραίο να έχεις τον κόσμο σου σε όλη την Ευρώπη.

Είμαστε επαγγελματίες, δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Euroleague. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σπουδαίες παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…