Κεντρική Elite League Στο πιο κρίσιμο (πρώτο) σταυροδρόμι!

Στο πιο κρίσιμο (πρώτο) σταυροδρόμι!

ermisagias2018 1

Συνηθίζεται να λέγεται στον αθλητισμό πως μια διακοπή σε ένα Πρωτάθλημα είναι πάντα η ευκαιρία για ξεκούραση, αναπροσαρμογή στόχων, αλλά και διόρθωση λαθών και αδυναμιών.

Η 4η αγωνιστική μας άφησε με τον Ιωνικό Νικαίας να είναι ο μοναδικός αήττητος και πολλές ομάδες από πίσω να ερίζουν για την πολύτιμη τετράδα των πλέι οφ. Ο Ηρακλής δίνει μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Καστοριά και καλείται να πείσει τον εαυτό του πως έμεινε αλώβητος από την ταραχή που προκάλεσε η ήττα στο Μαρούσι. Αλλωστε, τι είναι μια απώλεια σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών; Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ομάδες στο διάβα… των δύο παραπάνω φαβορί, που αναζητούν το κάτι παραπάνω, αν και ξεκάθαρη θέση των ανθρώπων τους είναι η εξασφάλιση της παραμονής και βλέπουμε.

Ε, δεν απέχει και πολύ αυτή η μια πραγματικότητα από την άλλη. Μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία από το πουθενά… σε δυο σερί αγωνιστικές. Επίσης, στον κατάλογο των παικτών είδαμε να προστίθενται νέες μονάδες, αφού πάντα οι πρώτες επιλογές, δεν είναι και οι καλύτερες.

Οπότε, Καβάλα, Μεσολόγγι, Απόλλων Πάτρας προχώρησαν σε προσθήκες, γιατί είδαν κενά στο ρόστερ τους. Αλλωστε, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης, σε μια πολύ σημαντική παράμετρο, ειδικά για τις ομάδες της επαρχίας, βλέπουμε να γίνονται επισκέψεις σε σχολεία και να δίνονται εισιτήρια, διαρκείας ή μεμονωμένα, δείγμα της εξωστρέφειας, που παρατηρείται στους συλλόγους, για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Εν κατακλείδι, το χρονικό διάστημα που ακολουθεί μέχρι και την διακοπή της Α2 για τις γιορτές θα ξεχωρίσει την “ήρα από το σιτάρι” σε κορυφή, μέση και ουρά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…