Κεντρική Γυναίκες Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός για την Χατάι

Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός για την Χατάι

pantelakis

Άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι ”ερυθρόλευκες” στο υψηλότερο επίπεδο που αντιμετωπίζουν την Χατάι από την Τουρκία, την Πέμπτη (29/11, 17:00), με τηλεοπτική μετάδοση  από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Η μόνη απουσία του Ολυμπιακού η Ρίτα Ρασίντ που συνεχίζει το πρόγραμμα της για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παντελάκη να δηλώνει για την αναμέτρηση της Euroleague:

”Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Μπορεί να έχουμε τρεις ήττες στην διοργάνωση όμως έχουμε αποδείξει ότι κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι στην τύχη του. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στην Χατάι την Πέμπτη. Έχουμε δουλέψει καλά αυτές τις μέρες, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πολύ στις ικανότητες των αθλητριών μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε για το παιχνίδι: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα και δίνουμε μια ακόμα αναμέτρηση στην διοργάνωση.  Η Χατάι είναι μια δύσκολη ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Από την πλευρά μας πάντως θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στον όμιλο και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα παίξουμε με πάθος από το ξεκίνημα και με πίστη στο πλάνο μας και οσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, θα παλέψουμε για τη νίκη”.
Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η εξής:
Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή,Χριστίνα Λίτση.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο δεύτερος τελικός στίς γυναίκες… κάπως αλλιώς

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις γυναίκες, χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Πόσο άδικο για…