Κεντρική Γυναίκες Σπυριδοπούλου: “Μόνο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σου χαρίσει τέτοιες εμπειρίες ζωής”

Σπυριδοπούλου: “Μόνο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σου χαρίσει τέτοιες εμπειρίες ζωής”

4598741 1

Την Ντιναμό Κουρσκ θα φιλοξενήσει (7/11, 18:00) ο Ολυμπιακός την αγωνιστικής της Ευρωλίγκας Γυναικών. Για την αναμέτρηση μίλησε η Άννα Σπυριδοπούλου και τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα πάντα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η “ερυθρόλευκη” φόργουορντ δήλωσε επίσης πως παίρνει μοναδικές εμπειρίες από την συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι ενθουσιασμένη που θα αντιμετωπίσει την Μπριάνα Στιούαρτ, μία εκ των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο osfp.gr:

“Ξέρουμε ότι η Ντιναμό είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και ότι διαθέτει στο ρόστερ της πολύ καλές παίκτριες. Πέρα από αυτό όμως, εμείς έχουμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να κοιτάμε κάθε ομάδα στα μάτια και όσο περνάει ο καιρός να γινόμαστε καλύτερες μέσα από τα παιχνίδια και την δουλειά μας στις προπονήσεις. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης και θέλουμε πάνω από όλα να δείξουμε καλή εικόνα απέναντι στην Dynamo Kursk. Την σεβόμαστε απόλυτα, ξέρουμε την δυσκολία του παιχνιδιού, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Η αλήθεια είναι ότι να παίζεις με τέτοιες παίκτριες, όπως η Στιούαρτ, είναι πολύ μεγάλη χαρά για κάθε αθλήτρια. Ειδικά για κάθε Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια.  Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει τώρα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου, δηλαδή να αγωνιστώ απέναντι σε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου αυτήν την στιγμή όπως η Στιούαρτ!

Από την μεριά μου το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι ανυπομονώ. Είναι εμπειρίες ζωής αυτά και μόνο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να στις χαρίσει και είμαι περήφανη που θα παίξω με τέτοιες αντιπάλους.

Θέλω να είναι κοντά μας και πάλι. Στο ΣΕΦ είχαμε παίξει και με την Βίσλα  μας είχε δώσει τεράστια ώθηση. Το λέμε συνέχεια και μπορεί να φανεί κλισέ, όμως είναι ο έκτος παίκτης μας και τον περιμένουμε ξανά να έρθει και να μας βοηθήσει με την φωνή του απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…