Κεντρική Β' Εθνική Σολωμός: “Θέλαμε να ξυπνήσουμε τον εγωισμό μας”

Σολωμός: “Θέλαμε να ξυπνήσουμε τον εγωισμό μας”

solomos kronos

Την Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει ο Κρόνος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε ο Στέφανος Σολωμός και αναφέρθηκε επίσης, στον εγωισμό που έδειξε η ομάδα κόντρα στον Πανερυθραϊκό, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ο αγώνας με την Ερυθραία κρίθηκε κυρίως σε ένα πράγμα: στον εγωισμό μας. Μετά τις δύο κακές ήττες με Πεντέλη και Πρωτέα είχαμε 2 εβδομάδες να διορθώσουμε τα τακτικά μας λάθη με τους προπονητές μας αλλά κυρίως να ξυπνήσουμε τον εγωισμό μας. Σε συνέχεια των παραπάνω η ομάδα σαν αρχικό της στόχο έχει την διατήρηση της στις υψηλές εθνικές κατηγορίες κάτι που περνάει από την φετινή μας προσπάθεια, η οποία θα είναι αρκετά δύσκολη, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες έχουν μικρές διάφορες δυναμικότητας. Όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι οπότε πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες κυρίως θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Η ομάδα μας απαρτίζεται από πολλούς νεαρούς αθλητές, γεγονός που είναι επιλογή της διοίκησης, μέλημα της οποίας είναι η ανάδειξη τους. Αυτό ακριβώς γίνεται και πράξη αφού η ομάδα τους έχει δώσει ρόλο και χρόνο.

Η Δάφνη Δαφνίου με την σειρά της λειτουργεί και αυτή στην ίδια λογική με εμάς και αυτό την κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αφού είναι αθλητική ομάδα και με πολλή ενέργεια. Εμείς έχουμε κάνει το πλάνο μας, σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών μας και έχουμε δουλέψει για να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …