Κεντρική NBA Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Κάρις ΛεΒέρτ (vids)
NBA

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Κάρις ΛεΒέρτ (vids)

caris levert 1

Η κακοδαιμονία χτύπησε με πολύ εκκωφαντικό τρόπο την “πόρτα” του Κάρις ΛεΒέρτ. O άσος των Μπρούκλιν Νετς υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στον χθεσινό αγώνα εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα σε διπλανό νοσοκομείο και με συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο τραυματισμός συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, στην προσπάθεια του ΛεΒέρτ να ταπώσει τον Τζος Οκόγκιε στον αιφνιδιασμό. Η προσγείωσή του στο παρκέ, όμως, δεν ήταν καθόλου ομαλή, με αποτέλεσμα να γυρίσει πάρα πολύ άσχημα το πόδι του. Η κραυγή τη στιγμή του τραυματισμού του “σκέπασε” το γήπεδο από άκρη σε άκρη.

Το σοκαριστικό βίντεο του τραυματισμού του ΛεΒέρτ

Σε τέτοιου είδους στιγμές, η αντιπαλότητα των ομάδων πηγαίνει περίπατο, με άπαντες τους παίκτες να είναι τρομερά αναστατωμένοι και με το κοινό του Target Center να έχει σιγήσει ολοκληρωτικά.

Ο ΛεΒέρτ βρισκόταν μακράν στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του, έχοντας 19 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ ανά αγώνα πριν από το ματς με τη Μινεσότα. Η breakout χρονιά, όμως, διεκόπη με πολύ βίαιο τρόπο κι ο “πλανήτης” του NBA έχει ήδη φροντίσει να δείξει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…