Κεντρική Basket League Χολαργός Σκουλίδας: “Να μην αφήσουμε το Ρέθυμνο να τρέξει”

Σκουλίδας: “Να μην αφήσουμε το Ρέθυμνο να τρέξει”

skoulidas

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο έγραψε ο Διονύσης Σκουλίδας. Ο παίκτης του Χόλαργου στάθηκε στις δύο σερί ήττες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και να μην αφήσουν το Ρέθυμνο να τρέξει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φτάσαμε στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της BetShop Basket League και βρίσκουμε μπροστά μας ως αντίπαλο το Ρέθυμνο εκτός έδρας.

Εμείς ερχόμαστε σ’ αυτή την αναμέτρηση από δυο συνεχόμενες ήττες, όπου στην τελευταία κόντρα στον Προμηθέα στο γήπεδο μας σουτάραμε με άσχημα ποσοστά. Όμως, θεωρώ πως δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας. Βρεθήκαμε σε κακή ημέρα επιθετικά και γι’ αυτό τον λόγο δεν ήταν καλά τα ποσοστά μας επιθετικά.

Αυτό το Σάββατο έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίζει πάρα πολύ καλά και με πολύ ενέργεια. Έχει στο ρόστερ της τον καλύτερο σκόρερ στην Basket League αυτή την στιγμή και θα είναι μια δύσκολη πρόκληση το μαρκάρισμα του.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην τους αφήσουμε να βρούνε ρυθμό και να τρέξουν, επειδή αυτό το κάνουν πάρα πολύ καλά ειδικά μέσα στην έδρα τους!

Επιθετικά θα πρέπει να κοντρολάρουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να πάμε σε όσο μεγαλύτερες επιθέσεις μπορούμε, να μετακινήσουμε την μπάλα από την μια μεριά του γηπέδου στην άλλη και να βρούμε κάποια ελεύθερα σουτ!

Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το τι έχουμε μπροστά μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…