Κεντρική Basket League Σκουλίδας: “Δεν υπάρχει χώρος για μικρά και αχρείαστα λάθη με την ΑΕΚ”

Σκουλίδας: “Δεν υπάρχει χώρος για μικρά και αχρείαστα λάθη με την ΑΕΚ”

skoulidas

Δύσκολη αποστολή για τον Χολαργό την αγωνιστική της Α1, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ. Για την αναμέτρηση έγραψε στο προσωπικό του blog ο Διονύσης Σκουλίδας και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για 40 λεπτά και να μην κάνει μικρά και αχρείαστα λάθη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Άλλη μια εβδομάδα στο πρωτάθλημα της BetShop Basket League! Μετά από μια εβδομάδα, όπου δεν είχαμε… δράση, λόγω των αναμετρήσεων του κυπέλλου, επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας. Δουλέψαμε καλά την εβδομάδα που δεν είχαμε πρωτάθλημα και είμαστε σε καλή κατάσταση.

Αυτή τη φορά στον δρόμο μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ είναι μια γεμάτη ομάδα η οποία αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα του Basketball Champions League, γεγονός που την «αναγκάζει» να έχει πιο γεμάτο ρόστερ.

Πρέπει να είμαστε 40 λεπτα συγκεντρωμένοι γιατί είναι ένας εκτός έδρας αγώνας και ειδικά με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ φέτος μέσα στο γήπεδο της δεν υπάρχει χώρος για μικρά και αχρείαστα λάθη, γιατί έτσι μπορεί να αυξήσει την διαφορά στο σκορ και πλέον να είναι δύσκολο για εμάς να επανέλθουμε!

Προερχόμαστε από μια εβδομάδα χωρίς αγωνιστική, έχουμε παίξει ένα φιλικό αγώνα και θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα! Απομένει αυτό να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο με την προσπάθεια που θα κάνουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είναι μια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο καλή ομάδα είμαστε, αλλά και πόσο καλή χημεία έχουμε «χτίσει» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα!”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…