Κεντρική NBA Σκόραρε από τη… Σλοβενία ο Λούκα Ντόντσιτς! (vid)
NBA

Σκόραρε από τη… Σλοβενία ο Λούκα Ντόντσιτς! (vid)

luca doncic mavericks

Με 20 πόντους, 15 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο, ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της σπουδαίας νίκης των Μάβερικς μέσα στο Χιούστον με 128-108, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν κατά κράτος στο πρώτο μισό, καθώς και στην 4η περίοδο επί των “λειψών” Ρόκετς. Ο Σλοβένος άσος, βέβαια, είχε και δύο πολύ ξεχωριστά highlights, βρίσκοντας τον στόχο υπό ασφυκτικές συνθήκες!

Στην πρώτη περίπτωση, ο χρόνος του πρώτου ημιχρόνου βρισκόταν στη “δύση” του. Κανένα πρόβλημα για τον θαυματουργό άσο. Ο Ντόντσιτς έκανε μια σταυρωτή προς τα αριστερά για να βρει καλύτερη γωνία και εκτέλεσε με σχετική άνεση από τα 12 μέτρα, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 18 πόντους!

Υπήρξε, όμως, κι ένα καταπληκτικό σουτ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, το οποίο “κούφανε” το κοινό του Χιούστον. Με τον χρόνο επίθεσης να τελειώνει και με τον Ντόντσιτς να είναι στριμωγμένος στη γωνία από τον Τζέιμς Χάρντεν, οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες. Ο 19χρονος, όμως, αψήφησε τις συνθήκες και σκόραρε για 3, ευρισκόμενος σχεδόν πάνω στον πάγκο της ομάδας του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…