Κεντρική Ασίστ Περαστικός Σκάει παραίτηση βόμβα

Σκάει παραίτηση βόμβα

coach

Σας έλειψα; Φυσικά και σας έλειψα, αλλά τι να κάνω που ετοιμάζω κι άλλα πράγματα και δεν προλαβαίνω. Έχουμε κι ένα περιοδικό να βγάλουμε, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Κι εγώ είμαι εδώ, την κατάλληλη ώρα, για να πάω την ενημέρωσή σας σε άλλο επίπεδο.

«Περαστικός» ήμουν από ένα εξαιρετικό καφέ στα βόρεια προάστια. Εκεί που συχνάζουν αρκετοί μπασκετικοί και μεταξύ τους δύο κολλητοί, ένας προπονητής κι ένας δημοσιογράφος. Φίλοι (πραγματικοί) εδώ και χρόνια, βρέθηκαν χθες και τα έλεγαν. Ο δημοσιογράφος χαρούμενος γιατί ο φίλος του πάει πολύ καλά στην ομάδα που κοουτσάρει. Μόνο που ο φίλος του δεν ήταν χαρούμενος…

«Αδερφέ, δεν αντέχω άλλο, αύριο πρωί θα πάω να παραιτηθώ» του είπε κι ο δημοσιογράφος έμεινε με το στόμα ανοικτό. Κι εγώ το ίδιο, κόντεψα να καώ από τον καφέ που έπινα, αλλά κρατήθηκα για να μην με καταλάβουν. Είπε πολλά ο κόουτς, πολύ περισσότερα απ’ όσα έπρεπε να είχε περάσει, στο διάστημα που είναι στην ομάδα. Δεν θα τα μεταφέρω. Όχι ακόμα…

Ο κολλητός του προσπάθησε να τον μεταπείσει, του είπε να το ξανασκεφτεί, πως ήδη η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο κι είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι στο ξεκίνημα, όμως ο προπονητής ήταν ανένδοτος. «Αύριο πρωί παραιτούμαι» είπε και μετά η κουβέντα μεταφέρθηκε σε άλλο γήπεδο, αυτό της μουσικής.

Μπορώ να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ο προπονητής «Περαστικός» δεν είναι, αλλά η θητεία του στην ομάδα της Α1 ήταν πολύ σύντομη. Και βεβαίως, γι’ αυτόν είναι ένα το πρόβλημα, για την ομάδα θα είναι πολύ περισσότερα, καθώς βασανίζεται καιρό τώρα. Όπως λέει κι ένας άλλος φίλος μου, προπονητής κι αυτός, που πάντως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί «είναι ηθοποιοί, που παίζουν με επιτυχία τον ρόλο του παράγοντα».

Λοιπόν, επειδή είναι κι αργά, και δεν θέλω (ή μήπως θέλω;) να χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους, κρατήστε ότι το πρωί -αν ο κόουτς δεν αλλάξει γνώμη- σκάει παραίτηση βόμβα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …