Κεντρική Β' Εθνική Σίσκος: “Δε σταματάμε να παλεύουμε”

Σίσκος: “Δε σταματάμε να παλεύουμε”

siskos ikaroi serron

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των ‘Ικαρων Σερρών, Κώστας Σίσκος, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του στο Βορρά της Β’ Εθνικής με ρεκόρ 4-3, ενώ στην συνεχεία συμπλήρωσε πως το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια από τους παίκτες του είναι εξαιρετικό.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα προσπαθεί πολύ από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Κάθε αγωνιστική που περνά, καταλαβαίνουμε όλο κ περισσότερο, το πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ζητάω περισσότερη ένταση και συγκέντρωση στις καθημερινες προπονησεις, την εβδομαδα πριν τους αγωνες.

Οι Ίκαροι είναι μια νεανική ομάδα, προσπαθούμε να μπολιάσουμε τις εμπειρίες των παλαιότερων παικτών και την φιλοσοφία του συλλόγου, στα νεαρά παιδιά που παλεύουν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν αγώνα με τον αγώνα. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σωματικά και πνευματικά σε κάθε παιχνίδι, δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια.

Είναι δύσκολο άλλωστε, να αλλάζει ο προπονητής, καθώς έρχονται νέα δεδομένα στον τρόπο παιχνιδιού μια ομάδας. Παρόλα αυτά, οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι, υποστηρίζουν την νέα κατάσταση, τις τακτικές που θέλω να περάσουμε και είναι μια γροθιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί τους βλέπω δεμένους μεταξύ τους αλλά και με μένα προσωπικά. Μου αρέσει που δεν σταματάμε να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και υπάρχει απόλαυση όταν κερδίζουμε όλοι μαζί, και απογοήτευση, πείσμα και αθλητικός εγωισμός όταν χάνουμε πάλι όλοι μαζί.

Η ομάδα παρότι έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και μπαίνουν φέτος παιδιά που δεν έχουν πολλές παραστάσεις είναι ανταγωνιστική και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος οτι μέχρι το τέλος θα βελτιωνόμαστε.

Πιστεύω οτι φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ κάλο γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα. Είναι όλες στο ίδιο επίπεδο και αυτό το κάνει συναρπαστικό. Δεν μπορείς να προβλέψεις κανένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην κατηγορία, που ήδη ξεχωρίζουν, με διαφορετικά προσόντα μάλιστα. Έχω ξεχωρίσει παίκτες με εμπειρία που συνεχίζουν να κάνουν καλά αυτό που ξέρουν στο μπάσκετ και βλέπω όμως και παίκτες που είναι νεαροί αλλά με αρκετό ταλέντο, που έρχονται για να μείνουν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …