Κεντρική NBA “Βομβάρδισε” και πάλι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ! (vid)
NBA

“Βομβάρδισε” και πάλι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ! (vid)

naz mitrou long

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στάθηκε και πάλι στο ύψος των περιστάσεων στα παρκέ της G-League, εξακολουθώντας να κυνηγά μετά μανίας το όνειρό του, δηλαδή την καθιέρωσή του στο ρόστερ των Γιούτα Τζαζ. Ο Ελληνοκαναδός άσος έγραψε ξανά εξαιρετικά νούμερα, στην ήττα των Salt Lake City Stars από τη θυγατρική των Μπόστον Σέλτικς, τους Maine Red Claws με 118-112.

Συγκεκριμένα, ο Μήτρου-Λονγκ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής, με 4/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 7/8 βολές! Ο 25χρονος κόμπο-γκαρντ απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι ένας πραγματικά δεινός σουτέρ, εκτελώντας εν στάσει αλλά και μετά από ντρίμπλα ενώ ευστόχησε σε μακρινά σουτ ακόμη και μετά από προσποίηση, κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας.

Επίσης, ο Μήτρου-Λονγκ προκάλεσε απανωτά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τον τρόπο που έμπαινε στο καλάθι, κάτι που οδηγούσε σε πάσες κάτω από το καλάθι ή σε split-outs στην περιφέρεια.

Ο απόφοιτος του Αϊόβα Στέιτ έχει 18.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ σε 7 ματς στη G-League φέτος, με 3.4 εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι και με ποσοστό επιτυχίας της τάξεως του 37.7%, σύμφωνα με το RealGm.

Τα highlights του Μήτρου-Λονγκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…